Bili Bob Torton: Bio sam neveran Anđelini

0
Bivši muž Anđeline Džoli, Bili Bob Torton, priznao je da im se brak raspao zbog seksa sa koleginicama na filmu, ali i zbog toga što nije verovao da je dovoljno dobar za nju.
Anđelina Džoli, Bili Bob Torton, foto: Getty images
Anđelina Džoli, Bili Bob Torton, foto: Getty images

Nedostatak samopuzdanja i neverstvo, presudili su braku Bilija Boba Tortona i Anđelini Džoli. Bili je izjavio da su ga posebno scene seksa sa koleginicama na filmu koštale gubitka Anđeline.

- Dok sam za Monsters Ball snimao eksplicitne scene seksa sa Hale Beri, Anđelina me je pitala jesam li je dodirivao. Odgovorio sam da sam morao. Razdvojenost i simuliranje seksa sa drugima otežava brak – dodao je.

Glumac je u julu prošle godine objavio autobiografiju The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghots u kojoj se osvrnuo i na turbulentni trogodišnji brak sa Anđelinom.

- Uvek je bila predobra za mene, a kada se tako osećate, u jednom trenutku sve čete pokvariti. Dok sam bio sa njom, osećao sam se kao Kvazimodo i uprskao naš brak. Posebno teška okolnost je bila ta što smo tada bili oboje slavni. Kada smo se venčali, bio sam poznatiji od nje, a onda je ona u jednom trenutku postala velika zvezda i ljudi su mi govorili da je ne zaslužujem. Sada smo dobri prijatelji i uvek ćemo biti. Ponosan sam na nju jer je osnovala porodicu. Sjajna je partnerka Bredu i on je jednako dobar njoj. Podržavam ih sto posto – napisao tada je Bili.

makonda-tracker