Gvinet Paltrou: Plašim se priče iz Vanity Fair-a

0
Američki časopis Vanity Fair uskoro će objaviti priču o Gvinet Paltrou, u kojoj se razotkriva da je glumica bila neverna svom suprugu Krisu Martinu.
Gvinet Paltrou, foto: Getty images
Gvinet Paltrou, foto: Getty images

Gvinet Paltrou krasiće naslovnu stranu novog broja časopisa Vanity Fair. To naravno ništa ne bi bilo neobično, čak i ne bi bilo medijski propraćeno, da urednici tog časopisa nisu najavili da će otkriti privatne detalje iz glumičinog života, koji do sada nigde nisu objavljeni.

Poznata glumica se plaši da će, nakon što su novinari Vanity Fair-a pisali ne tako laskave članke o Tomu Kruzu i Bredu Pitu, upravo takav članak biti i o njoj. Iz tog razloga, Gvinter se oglasila na društvenim mrežama.

- Vanity Fair preti da će me staviti na naslovnicu. Ako vas pitaju za bilo kakav komentar ili izjavu, molim vas, odbijte ih. Takođe vam preporučujem da nemate više kontakata sa tim časopisom – glasi deo njene poruke.

Sa druge strane, glavni urednik časopisa, Frejdon Karter, potvrdio je za Times of London da zaista rade priču o Oskarovki.

- Imamo jako dobrog novinara i objavićemo priču. Gvinet nas je na neki način naterala na ovakav potez, jer je ona jedna od onih poznatih osoba koje veruju da ih slava štiti. To više ne postoji u Los Anđelesu, osim ako ostajete uvek kod kuće. Možete biti poznata zvezda i izbegavati ovakve tekstove i neugodne fotografije u časopisima ako vodite normalan i miran život – zaključio je urednik.

A priča koje se slavna glumica toliko boji, navodno je o tome da je bila neverna svom suprugu Krisu Martinu, sa kojim ima dvoje dece, sina Mosea i ćerku Epl.

makonda-tracker