Dragutin Topić: Naša druga ćerka lepa je na mamu

0
U trenutku kada mu je supruga Biljana javila da je po drugi put postao tata, niko nije bio srećniji od Dragutina Topića, državnog rekordera u skoku uvis. Dok nestrpljivo čeka svoje najmilije dame da stignu iz porodilišta, rođenje ćerkice proslavio je u srpskom
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Lepa je na mamu, bila je prva rečenica našeg najpoznatijeg atletičara Dragutina Topića (42) nakon što smo ga pozvali da mu čestitamo rođenje njegovog drugog deteta. Naime, supruga Biljana (36), 30. septembra 2013. godine donela je na svet prelepu, zdravu devojčicu čime je usrećila celokupnu porodicu, a najviše svoju ćerkicu Angelinu (8) koja je dugo maštala o tome da dobije drugaricu za igru. Dragutin je odmah pohrlio da na društvenim mrežama objavi vest kako je po drugi put postao otac i time svoju radost podeli sa prijateljima.

- Hvala ti, Biljo, na najvećoj sreći, na još jednoj devojčici koja će nas voleti kao što se i mi volimo! Hvala Angelini što ovoliko voli tatu! Hvala prijateljima koji su se brinuli, sve je prošlo super. Ponosni suprug i ponosni tata - napisao je sportista koji tvrdi da je Biljanina trudnoća protekla u najboljem redu, iako su pojedini mediji pred kraj njene trudnoće pisali kako postoji šansa da ona izgubi bebu.

- To su gluposti, Biljana se odlično držala i dobro je podnela blagosloveno stanje. U bolnici je bila radi standardnih pregleda i održavanja trudnoće, a ne zbog ugroženog zdravlja, kako se pisalo - rekao je popularni Top, a sam dokaz da se Biljana osećala dobro jeste njen dolazak u poodmakloj trudnoći na otvaranje njihove zajedničke atletske škole za decu TOP JUMP na Košutnjaku, samo devet dana pred porođaj. Ona je na promociji blistala, bila vedra i nasmejana nestrpljivo očekujući trenutak kada će njihova porodica postati bogatija za jednog člana, a u takvom raspoloženju strpljivo je pozirala sa suprugom i ćerkicom pred fotografom Storyja.

Inače, do samog porođaja poznati atletičarski par nije želeo da zna pol bebe, tako da je slatko neznanje dodatno podsticalo uzbuđenje roditelja, ali je to razlog i zašto par i dalje bira ime zajedno sa Angelinom o kojoj je brinuo Dragutin dok je njegova supruga bila u bolnici.

- Dok je Biljana bila u bolnici, Angelina je polazila u školu i ja sam imao dodatnih obaveza kad je reč o kućnim poslovima i staranju o ćerkici. Igrao sam igru oba roditelja - rekao je uz osmeh Dragutin koji jedva čeka Biljanin povratak kući sa bebom.

Koliko je srećan, ali i da zna da proslavi jedan od najznačajnijih trenutaka u svom životu, dokazuje i činjenica kako je u lokalnom kafiću na Banovom brdu u vrućoj atmosferu i tipičnom srpskom stilu, uz cepanje majica i brze ritmove poslednjeg dana septembra ostao do sitnih sati veseleći se sa svojim najbližim prijateljima.

 

makonda-tracker