Ukroćeno srce Katarine Radivojević

2
Kako Story otkriva, glumica Katarina Radivojević od prošlog leta je u srećnoj vezi sa biznismenom Vukom Miškovićem s kojim se prošle nedelje prvi put pojavila na nekom prestoničkom događaju
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Zanosna glumica, tridesetogodišnja Katarina Radivojević, koja je postala miljenica nacije posle glavne role u ostvarenju Zdravka Šotre Zona Zamfirova, prošle srede prvi put se pred brojnim predstavnicima medija u pozorištu Madlenianum gde se održavao Chivas party, pojavila sa svojim novim momkom.

Lepa brineta, kao i ranije, nije želela da govori o tome ko je njen markantni pratilac, ali kako Story saznaje reč je o tridesetdvogodišnjem biznismenu Vuku Miškoviću, koji je rodom iz Podgorice, a živi i radi u Milanu.

Romansa između Vuka i zvezde filmova Čarlston za Ognjenku, Pljačka trećeg rajha i S.O.S. - Spasite naše duše, rođena je leta 2008.  u Crnoj Gori gde su se oboje bili na letovanju. Strasni pogledi nagovestili su uzbudljivu ljubav koja se ubrzo i rasplamsala, a uprkos tome što su zbog svojih obaveza u različitim državama morali da se rastave, Katarina i Vuko već više od pola godine uspevaju da održe svoju vezu na daljinu.

Po svemu sudeći markantni Crnogorac jedan je od malog broja muškaraca koji je uspeo da osvoji doskora neuhvatljivu glumicu, pa zavodljiva Katarina pored njega zrači posebnim zadovoljstvom.

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen - ljubazno je prokomentarisala svoju novu vezu slavna glumica.

Više detalja pročitajte u ovonedeljnom broju magazina Story.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker