Katarina Šišmanović: Srećna sam u vezi sa Gošom

1
Voditeljka Katarina Šišmanović demantuje spekulacije o tome da se viđa sa biznismenom Milanom Popovićem i kaže da je srećna u ljubavi sa direktorom Emotiona Goranom Stamenkovićem s kojim je prošle godine obnovila romansu
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Pre nekoliko dana osvanula je vest o tome da se voditeljka Katarina Šišmanović (30) ponovo viđa sa svojim bivšim dečkom i doskorašnjim verenikom regionalne pop zvezde Severine Vučković (41) – biznismenom Milanom Popovićem (47). Shodno tim navodima, domaćica emisije Sve za ljubav navodno je raskinula vezu sa svojim direktorom Goranom Stamenkovićem (43). Ipak, reč je samo o izmišljenim nagađanjima koja u fokus ponovo stavljaju biznismena poznatog pod nadimkom Kralj bakra, a kojeg Katarina u stvari nije srela još otkako su raskinuli vezu. Spekulacije o novitetima iz njenog ljubavnog života, voditeljku su zatekle na Fakultetu političkih nauka gde je proteklog vikenda polagala ispit iz kulturne politike.

- Zaljubljena sam i srećna u svojoj vezi sa Goranom. Ne dozvoljavam da mi takvi tračevi pokvare bilo šta u životu i iskrenoj ljubavi koju osećam prema svom partneru – kaže za Story Šišmanovićeva koja je na ovaj način ujedno prvi put i potvrdila vezu sa Stamenkovićem s kojim se zabavlja skoro godinu dana. Ovaj par, koji se nedavno pojavio zajedno i na promociji pop zvezde Vlade Georgieva, više puta je raskidao i mirio se. Ljubav među njima rodila se još 2008. godine, nekoliko meseci nakon što je Goran potpuno iščistio svoje srce od veze sa voditeljkom Anom Mihajlovski s kojom ima ćerku Ivu. Katarina je tada zbog Goše ostavila biznismena Milana Popovića koji se kasnije proslavio vezom sa Severinom. Ipak, ljubav između Gorana i nje isprva nije dugo trajala pa se Šišmanovićeva, nakon prvog raskida s njim, upustila u vezu sa slovenačkim biznismenom srpskog porekla Dejanom Kitićem, s kojim je potom nakratko bila u braku. U toj vezi mnogo je patila sve dok se bračna agonija nije završila pa joj je trebalo dosta vremena da se ponovo zaljubi. Usledila je i kratka romansa sa Slovencem Domenom Zadravecom da bi se naposletku vratila u naručje Goši, u čijem je zagrljaju od sredine prošle godine. Par je nedavno otpočeo i zajednički život u naselju Filmski grad, a njihovi prijatelji sigurni su da će oni uskoro i ozvaničiti svoju ljubav, uprkos tome što Goša važi za jednog od najpoželjnijih neženja sa domaće medijske scene.

Samo nekoliko dana pre nego što se u medijima pojavila informacija o raskidu, Katarina je sa voljenim Goranom provela prijatno popodne u vračarskom restoranu Amici, gde su jedno drugo obasipali nežnošću i pažnjom. Pošto su i poslovni saradnici, Katarina i njen voljeni svoj privatni odnos ne prenose na teren poslovne saradnje u matičnom Emotionu. Odvojeno odlaze na posao, a čak i Katarinina brojna putovanja zbog dirljivih priča koje snima po Evropi, nikada nisu spojena s njenim i Stamenkovićevim privatnim užicima. Iz tih razloga, veza im je zaista na meti sočnih tračeva koji nemaju istinito utemeljenje jer apsolventkinja novinarstva na FPN-u uopšte ne posećuje kafić Moda koji je u vlasništvu Milana Popovića. Međutim, ona neretko sa drugaricama odlazi u susedni kafić Prive, što je i bilo dovoljno za raspirivanje mašte gradskih dušebrižnika koji su je ponovo doveli u vezu sa Milanom Popovićem.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker