Novi detalji o krštenju princa Džordža

0
Iako se nagađalo da će princ Vilijam i vojvotkinja Kejt morati da slede određeni kraljevski protokol prilikom krštenja njihovog sina Džordža, izgleda da to neće biti slučaj
Kejt Midlton, princ Vilijam, foto: Getty images
Kejt Midlton, princ Vilijam, foto: Getty images

Vreme krštenja princa Džordža se približava i cela Engleska sa nestrpljenjem ocečkuje ovaj svečani događaj! Mali Džordž će biti kršten 23. oktobra u 15h u kraljevskoj kapeli palate St. James od strane nadbiskupa Kanteberija, a sama ceremonija će trajati oko četrdesetpet minuta.

- U ovom trenutku nećemo oktirvati popis gostiju. Sve što možemo da kažemo je da će ceremonija biti intimnog i prisnijeg karaktera i uključivaće članove porodice i kumove – objasnio je PR kraljevskog para.

Navodno, ne postoji nikakav kraljevski protokol, kako se ranije spekulisalo, dok imena kumova i dalje nisu poznata javnosti, a pretpostavlja se da će ih biti šest. Među najspominjanijim osobama, koje bi mogle dobiti počasnu titulu kuma malom Džordžu su Kejtina sestra, Pipa Midlton, princ Hari, Vilijamov najbolji prijatelj, Tomas van Štraubenzi i bivša dadilja, Tigi Petifir.

makonda-tracker