Danijel Alibabić: Vesela svadba na Skadarskom jezeru (VIDEO)

1
Nakon nekoliko meseci veze koju su otpočeli u rijaliti šou-programu Farma, pop pevač Danijel Alibabić i njegova izabranica Jovana Nikolić izgovorili su sudbonosno da na svadbenoj ceremoniji nadomak njegove rodne Podgorice. Pogledajte fotografije sa njihovog ro
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, foto: Story press
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, foto: Story press

Upoznali su se u prenosu uživo pred kamerama TV Pink u rijaliti šou-programu Farma, a potom su se rodile prve simpatije koje su prerasle u strasnu romansu. Vodili su ljubav naočigled milionskog auditorijuma, a zatim je u istom stilu usledila i veridba na imanju u Lisoviću. Nakon što je televizijski šou završen, Jovana Nikolić (25) i Danijel Alibabić (25) potvrdili su svoju vezu i veridbom upriličenom u Nišu, rodnom gradu atraktivne crnke.

Budući mladenci nastavili su da uživaju u svojoj romansi demantujući komentare kako je njihova veza samo odličan marketinški trik. Poslednje sumnje raspršene su u nedelju 29. septembra kada su se venčali na svečanoj ceremoniji upriličenoj za njihove porodice, prijatelje i kolege. Svadba za oko 500 zvanica organizovana je u blizini Podgorice na Skadarskom jezeru u restoranu Plavnica, a sudeći po komentarima gostiju, protekla je u neprekidnom veselju.

Crnogorski pop pevač odabrao je za kuma dugogodišnjeg prijatelja Miodraga Bogojevića, dok je mladin svedok bila pevačica Daria Stanojević koju je Jovana upoznala u rijaliti šou-programu Farma.

Osim mladoženje i mlade, među veselijim gostima bili su i bosanski slikar Sulejman Haljevac Memo, pevač Filip Mitrović, fitnes instruktorka Ljuba Pantović i pevačica Goca Božinovska.

Svadbena žurka pre koje je prilikom sklapanja braka Jovana uzela prezime svog supruga, počela je u 19 časova, a za muziku su se pobrinuli lokalni bend i Danijelove kolege koje su se rado latile mikrofona, a i sam mladoženja otpevao je svojoj voljenoj nekoliko pesama. Među gošćama bila je i Violeta - Viki Miljković, jedna od omiljenih Danijelovih pevačica, koja je uveličala slavlje pevajući neke od svojih najpoznatijih pesama odmah nakon prvog bračnog poljupca, a numere koje su usledile potpuno su razgalile mladence. Slavlje je potrajalo do kasno u noć, a nastavilo se i sutradan kada su mladenci ispraćali goste koji su u Crnu Goru stigli iz celog regiona.

Dok sumiraju utiske sa svadbe, novopečene mladence očekuje odlazak na medeni mesec koji će provesti na Kubi, a poseta ovoj egzotičnoj destinaciji njihova je zajednička želja. Jovana i Danijel ne kriju kako bi nakon povratka sa putovanja voleli da ih iznenadi vest o prinovi kojoj se već sada raduju.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker