Jovana Simonović: Moja svadba okupila je sve koje volim (FOTO)

Voditeljka Ekskluziva Jovana Simonović sumira utiske sa romantične ceremonije na kojoj je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku, inženjeru informacionih sistema Milošu Milojčiću, kojem će kroz pet meseci roditi bebu.
0
1 / 7 Foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac, Privatna Arhiva

Uz poneku kap kiše i zvuke stare narodne pesme Jovano, Jovanke, voditeljka Ekskluziva i diplomirana novinarka Jovana Simonović (29) stigla je u nedelju, 29. Septembra, tačno u 18 časova na novobeogradski splav Kogo kako bi na romantičnoj ceremoniji građanskog venčanja izgovorila sudbonosno da svom izabraniku, inženjeru informacionih sistema Milošu Milojčiću (35). Mladi je kumovala njena dugogodišnja drugarica Andrea Mujić, dok je mladoženji, koji je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka, svedok bio njegov dugogodišnji prijatelj, arhitekta Darko Manić.

- Bilo je mnogo zabavno, pre svega zato što su na venčanje došli svi koje volim. Koncept zabave bio je baš onakav kakav smo želeli – intiman. Za dekoraciju ambijenta bile su zadužene moja jetrva Milja i drugarica Maja. Želeli smo da se naše dete rodi u braku, ali svakako da smo i pre trudnoće planirali venčanje. Tek sada kada je sve prošlo, vidim koliko je lepo kad nekom možeš da se obećaš na večnu ljubav – ističe novopečena gospođa Milojčić koja se već navikla na muževljevo prezime.

- Još ne znamo pol bebe, ali to nam je potpuno nebitno jer se jednako radujemo i muškom i ženskom detetu. Odlično podnosim trudnoću i uživam u njoj, a sledeće nedelje ulazim u peti mesec. Krenuću i na jogu za trudnice, a inače sam veoma aktivna. Ako ovako lako budem podnosila drugo stanje do porođaja, želela bih da rodim još troje dece – otkriva uz osmeh buduća mama kojoj se ispod prelepe venčanice nazirao stomačić.

- Venčanica je iz kolekcije White by Ana Stanić. Ta pevačica i kreatorka najzaslužnija je za moj izgled na venčanju, kao i koleginice sa TV Prva koje su me našminkale i isfrizirale. S druge strane, mladoženja se sam pobrinuo za svoj stajling. Jedno drugo smo u odevnim kombinacijama za venčanje videli tek kada je Mimi došao po mene u porodični stan – ističe plavokosa voditeljka čijem venčanju su prisustvovali i njeni roditelji Jasnica i Jovan, kao i brat Nikola. Romantičnom ceremonijom bili su dirnuti i mladoženjin brat Marko, kao i njegovi roditelji Biserka i Dragan Milojčić. Čim su izgovorili sudbonosno da, na splavu je počela nezaboravna žurka kojoj su prisustvovale i brojne poznate ličnosti. Među najveselijim gostima bila je bivša poslanica Lejla Ruždić, potom urednica Ekskluziva Bojana Kesić, voditeljka te emisije Jelena Žeželj, kao i basista grupe Negativ Milan Zlatanović Zmo koji je došao u društvu svoje devojke, najpoznatije makedonske kreatorke Aleksandre Mitkovske. Za muziku je bio zadužen čuveni frontmen grupe Eyesburn Nemanja Kojić Kojot koji je oduševio prisutne.

- Tamburaši su bili poklon od kuma za koji nismo ni znali, a Kojot je bio moj i suprugov zajednički izbor. Bili smo presrećni što je pristao da uveliča naše slavlje i priredi nam žurku života. Posle njega nastupio je beogradski hip-hop sastav Prti bee gee. To je bio moj poklon iznenađenja mužu koji ih naprosto obožava. Inače, suprug i ja smo kombinacija devojke iz blokova i dečka iz Zemuna, a naše ekipe vole takvu vrstu muzike – zaključuje Jovana na čijoj ruci blista burma od belog zlata sa dijamantom, dok ruku gospodina Milojčića krasi klasičan komad nakita takođe od belog zlata.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker