Džiboni: Novi CD jeftinije uz ulaznicu za koncert

0
Povodom prvog beogradskog koncerta Džibonija, koji će se održati 25. oktobra u Kombank areni, Terra Divina i MTV odlučili su da obraduju sve posetioce koncerta sa sniženom cenom novog Džibonijevog albuma.
Džiboni, promo foto
Džiboni, promo foto

Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipšić Džiboni, nastupiće 25. oktobra po prvi put u Beogradu. Koncertom u Kombank Areni promovisaće novi album 20th Century Man i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz njegove bogate muzičke karijere.

Novi album u potpunosti je otpevan na englskom jeziku i predstavlja iskorak na inostranu muzičku scenu i nalazi u prodaji kao duplo izdanje, zajedno sa albumom Live na kojem se nalaze njegovi najveći hitovi snimljeni na koncertima.

Svi fanovi koji sa kupljenom ulaznicom posete Multi Dallas Shop u Beogradu ili Laguna i Delfi knjižare SKC Beograd moći će da nabave novi dvostruki CD po specijalnoj ceni od 550 dinara. Ova akcija počinje u petak, 18. oktobra i trajaće do 8. novembra. Sve što treba da uradite je da posle koncerta sačuvate ulaznicu i pokažete je pirilikom kupovine diska.

makonda-tracker