Goca Tržan: Hoću da imitiram Caneta iz Partibrejkersa

0
Ovog petka u emisiji Imlek Jutro uz Žarka Stepanova na Naxi radiju za vikend će vas pripremati žena koja je pokazala da se dobro snalazi u preživljavanju, njeno lice vam sasvim sigurno zvuči poznato - Goca Tržan!
Goca Tržan, Foto: Promo
Goca Tržan, Foto: Promo

Goca Tržan nas je prošle subote iznenadila u šou programu Prve televizije kao Dragana Mirković; kada je fenomenalno skinula i trilere i pokrete i izgled lučeta iz Kasidola. Ove subote gledaćemo je kao latino divu Dženifer Lopez, a uskoro će nam se predstaviti u potpuno drugačijem izdanju- naime, Goca postaje Džej!

- Ovo mi je za sada najteži zadatak. Ne samo zbog toga što pevam pod maskom već što ću pevati Nedelju koja je spora i letargična, bez puno dešavanja i spektakla... Ovde već dolazi do izražaja moja sposobnost da donesem interpretaciju i prenesem emociju – otkriva Goca.

Pevačica priznaje da je pomalo razočara kad dobije zadatak koji ne ističe njene glumačke i igračke sposobnosti, a priželjkuje da u jednoj od sledećih emisija predstavi svoju verziju hodajuće legende - Zorana Kostića Caneta, iz grupe Partibrejkers.

- To je bend na kome sam ja odrasla; na pesmama Prsten, Kreni prema meni... To je prosto muzika koju ja volim i zato sam i tražila produkciji Tvoje lice zvuči poznato da budem i Cane - priča Goca.

A kako zvuči Knez u Gocinom izvođenju, ko joj je u detinjstvu bio državni neprijatelj broj jedan i šta se isprečilo između Goce i FDU-a, sazanćete ovog petka u Imlek Jutru uz Žarka Stepanova na 96,9 MHz.

makonda-tracker