Vlado Georgiev: Dušom i srcem za Nenada Radanovića

0
U prepunoj koncertnoj dvorani Doma kulture u Novom Pazaru, održan je humanitarni koncert pod nazivom Kuća za šampiona u organizaciji Društva mladih umetnika Ras i Planinarskog kluba Ras. Koncert namenjen prikupljanju novčanih sredstava za izgradnju kuće atleti
Vlado Georgiev
Vlado Georgiev

Pevalo se srcem i dušom uz veliki broj mladih ljudi koji su gromoglasnim ovacijama pozdravili humanost! Uživalo se u divnim interpretacijama Vladovih pesama, a uz sjajno raspoloženje svih prisutnih. Bio je ovo događaj za pamćenje za sve mlade Rasane koji su, kao poštovaoci kvalitetne muzike, poslali lepu sliku Srbiji!

Pomaganje bližnjima je bogougodno delo, a prepuna sala koncertne dvorane i izuzetno pozitivna atmosfera svedoče o tome! I ovoga puta svi su bili na visini zadatka.

Oduševljena publika više puta je pozivala Georgieva na bis, što u velikoj meri svedoči o celokupnoj atmosferi na koncertu!

Publika, među kojom je bilo najviše mladih, imala je priliku da uživa u dvočasovnom programu, ispunjenom fantastičnim izvedbama naših poznatih muzičara: Vlada Georgieva, Vesne Pavlović, Snežane Vušović, Marka Gredića, a uživalo se i u igrama KUD-a Ras.

Svi učesnici koncerta, predvođeni Vladom Georgievim rekli su da im je predstavljalo veliko zadovoljstvo to što su sopstvenim učešćem imali priliku da pomognu jednom talentovanom mladiću. Uprkos mnogobrojnim obavezama izdvojili su sopstveno vreme i na taj način pružili podršku ne samo Nenadu, već i svim mladim ljudima koji sa verom u Boga vredno rade, trude se i napreduju.
Ovo je samo jedan u nizu događaja u okviru ove humanitarne akcije, koja je po svoj prilici Nenadu pružila kvalitetniji život.

Pomoć akciji uputile su i opština Novi Pazar i opština Ivanjica.
Nenadovu montažnu kuću gradi firma Monter gradnja Ćurčić - Ivanjica.
Akciju Kuća za šampiona podržao je i veliki broj poznatih ličnosti, počevši od Aca Pejovića, Ace Krstića, Vladimira Stojkovića, Aleksandra Stanojevića, Milana Dinčića, Stevana Anđelkovića, Nenada Maričića, do Andrije Kaluđerovića i mnogih drugih.

makonda-tracker