Anđelina i Bred: Predbračni ugovor vredan 380 miliona dolara

0
Bredovi advokati sastavili su dokument koji garantuje da će, u slučaju raskida, njegovo i njeno bogatstvo biti zaštićeno, a ugovorom je regulisano i starateljstvo nad njihovom decom.
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto: Getty images
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto: Getty images

Glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli navodno su potpisli predbračni ugovor težak 380 miliona dolara. Bredovi advokati sastavili su dokument od 101 stranice koji garantuje da će, u slučaju raskida, njegovo bogatstvo od 110 miliona funti, isto kao i Anđelinino od 90, ostati netaknuto. Venčanje navodno planiraju za božićne praznike.

- Budući da su oboje prethodno bili u braku i prolazili kroz komplikovane razvode, glumaćki par je poželeo da se osigura, najviše zbog dece - navodi izvor blizak paru za britanski magazin Grazia.

- Anđelina je oduvek govorila da neće potpisivati predbračni ugovor, ali čini se da je Bred ipak uspeo da je nagovori da sklope dogovor - dodaje izvor.

Par zajedno odgaja šestero dece, od koji je troje usvojeno, a troje biološko. Predbračni ugovor garantuje i zajedničko starateljstvo nad Medoksom, Zaharom, Paksom, Šilo i blizanaca Noksa i Vivijen u slučaju raskida.

- Bred je zaista romantičan, ali takođe i jako praktičan i zato je hteo da potpišu predbračni ugovor. Uzevši u obzir silno bogatstvo koje imaju, nekretnine i šestoro dece, njegova odluka čini se razumnom - navodi izvor blizak slavnim glumcima.

makonda-tracker