Marijana Mateus: Udaja nije razlog mog raskida s Patrikom

3
Jedna od naših najboljih kreatorki okončala romansu sa biznismenom švajcarsko – engleskog porekla
Marijana Mateus. Foto: Petar Đorđević
Marijana Mateus. Foto: Petar Đorđević

Kreatorka Marijana Mateus ponovo je sama a njen zarazni osmeh kojim uvek širi optimizam odnedavno je siromašniji za ljubavnu iskru u očima koje su doskoro odavale utisak žene koja je ispunjena i na emotivnom planu.

-Dvogodišnju vezu sa mojim partnerom Patrikom sam okončala krajem avgusta. Mesecima sam preispitivala sebe i našu ljubav i shvatila da smo došli na kraj puta – kaže ekskuzivno za Story.rs Marijana kojoj trenutno prija sloboda.

-Slobodna sam i rasterećena. Novog partnera ne trazim, jednostavno znam da se ljubav desi kada se najmanje nadamo.Verujem da me prava ljubav čeka – ističe Marijana čiji raskid pojedini mediji objašnjavaju tvrdnajma da Patrik nije želeo da je zaprosi.

-Razlog raskida nije udaja, jer od razvoda sa Lotarom nije se pojavio muškarac sa kojim sam bila spremna da idem pred oltar, pa ni Patrik nije bio taj – iskreno će lepa Marijana koja je sa doskorašnjim partnerom ostala u odličnim odnosima.

-Iz veze uvek izlazim dostojanstveno pa sam želela da i ovu vezu tako završim.U vezama se nesebično dajem,borim se i pravim kompromise, za mene je svaka veza, a i moji brakovi, bila završena kada je u njoj ponestalo ljubavi . Za mene je samo ljubav pokretač svega – zaključuje zanosna lepotica sa više inostranih adresa stanovanja. Jedna od njih i dalje je i London, uprkos činjenici da se tamo više neće viđati sa markantnim milionerom Patrikom kog je upoznala u Švajcarskoj.

- Poznanstvo se desilo onda kada sam to najmanje očekivala. Skijajući u Švajcarskoj, pre nešto više od godinu dana, neko mi je presekao put i pala sam. Pobesnela sam u tom trenutku jer sam pre devet godina imala teži udes na skijalištu. Tada sam slomila levu ruku i dve godine nisam stala na skije pa me je ova situacija iz tog razloga razbesnela. Prvo sam primetila njegove ruke jer je skinuo rukavice i zastao da mi pomogne da ustanem. U datom momentu svašta sam rekla, ali na srpskom jeziku, a on se ljubazno izvinio i svako je otišao na svoju stranu. Ali, kako sudbina uvek umeša svoje prste, te iste večeri sreli smo se u jednom restoranu. Ispostavilo se da je on prijatelj mog veoma dobrog druga. Prepoznala sam ga po svetlim očima i po rukama, a oboje smo se zapitali da li je moguće da smo se sreli. Najviše ga je zanimalo kako može da mi se oduži za nemilu situaciju na skijalištu pa se u nedogled izvinjavao. Iste večeri ostali smo zajedno na večeri i jednostavno se desila hemija. Uz to, smatram da dvoje ljudi kada se sretnu moraju da budu emocionalno slobodni. On je tada bio slobodan, a i ja sam izlazila iz jedne veze i sve se poklopilo. Patrik mi u mnogim stvarima odgovara – opisala je Marijana u intervjuu u kom je početkom godine za Story otkrila da se zabavlja sa Patrikom sa kojim je romansu ipak okončala pre dva meseca.


Nikola Rumenić

makonda-tracker