Merilin Monro imala infekciju grudi od previše tekućeg silikona

0
Iako je ćutala o svojim estetskim zahvatima, otkrilo se da je holivudska ikona pod nož otišla nekoliko puta. Neposredno pre smrti grudi su joj se inficirale i trpela je jake bolove.
Merlin Monro
Merlin Monro

Narednog meseca na prodaju će ići lekarski dokumenti i rendgenski snimci koji dokazuju da je Merilin Monro nekoliko puta otišla pod nož. Stavila je implantate u bradu i korigovala nos.

Seks simbol Zlatnog doba Holivuda nije imala korekcije samo na licu, već je povećavala i grudi.

- Ubrizgavali su joj tekući silikon i neposredno pre smrti imala je velike komplikacije jer su joj se grudi inficirale od prevelike doze silikona - tvrdi urednica modnog časopisa Allure, Džoan Kron.

Džoan je o operacijama lepotice platinaste boje kose pisala na svom blogu. Beleške o zahvatima na kojima je Merilin bila pokazao joj je Norman Lif, estetski hirurg koji je dokumentaciju nasledio od partnera, Majkla Gurdina, takođe estetskog hirurga. U njihovoj ordinaciji hirurg Džon Pengman operisao je Merilin.

- Da je Merilin povećavala grudi silikonom saznala sam još 1995. Tada sam intervjuisala Rouzmeri Ekersli, njenu prijateljicu i ujedno udovicu jednog od poznatih holivudskih plastičara. Rekla mi je da su se njene grudi inficirale neposredno pre smrti jer je preterala s inekcijama tekućeg silikona - piše Kron. Džoan je i sama bila na tri fejslifta i o zahvatima je otvoreno pisala na svom blogu.

makonda-tracker