Danijel Đurić: Raskid zbog Oro?

1
Danijela Đurića, producenta emisiije VIP 24, na Hepi televiziji, posle famoznog snimka sa školom za starlete, ostavila devojka
Marija i Danijel, foto: promo
Marija i Danijel, foto: promo

Milica Živanović, sada već poznata kao starleta Oro, može se reći, uzrok je raskida pevača Danijela Đurića i njegove devojke Marije. U trenutku, dok se cela nacija smejala biserima i neznanju rasne Jagodinke, Danijel se žestoko svađao sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom, koja je, načula da je u vreme snimanja emisije VIP 24, Danijel Đurić, provodio više vremena sa Mimi starletom, nego što je to bilo potrebno.

Đurić je, pre nedelju dana proslavio rođendan i Marija je bila na žurki u Filmskom gradu, medju njima je sve bilo u redu, igrali su zajedno, ljubili se. Kako je pre nekoliko dana počeo opšti haos sa Milicom, a Danijel se sve češće čuo sa njom, počele su svađe između Danijela i Marije.

Inače je Marija malo ljubomorna, pa su komentari sa strane samo dolili ulje na vatru. Ona se iselila iz njegovog stana i ne čuju se uopšte.

- Istina je da sam se razišao sa svojom devojkom, ali to nema nikakve veze sa devojkom iz emisije. Mi smo razišli, jer je među nama bilo neslaganja, niko treći nije uticao na našu vezu, niti bih ja to dozvolio. Marija je sjajna osoba, žao mi je što među nama nije uspelo i ja sam uvek tu za nju.Uostalom, Mimi je imala ulogu i u mom spotu, a Marija je to znala. Tako da je stvarno besmisleno reći da je Oro kriva zbog mog raskida. Sa Mimi sam u kontaktu, onoliko koliko je potrebno zbog emisije, ili spota. Ne više od toga -  rekao je Danijel Đurić.

TAGOVI: Raskid123
makonda-tracker