Ana Stanić u središtu incidenta

1
Nakon što je na pop pevačicu Anu Stanić u jednom klubu nasrnuo pijani mladić, njen dečko Momčilo Lavrnić upustio se u tuču, a u pomoć mu je pritekao i momak njene drugarice Katarine Radivojević
foto: Marko Sovilj
foto: Marko Sovilj

Pre dvadesetak dana, u prestoničkom trendi lokalu Apsent, prisutni su bili svedoci nesvakidašnjeg fizičkog obračuna u kojem su, potpuno neplanirano, učestvovale i javne ličnosti. Incident je izbio nakon što je jedan anonimni mladić nasrnuo na pop pevačicu Anu Stanić koja je, ponesena dobrom atmosferom, đuskala u društvu svojih drugarica, voditeljke Aleksandre Jeftanović i glumice Katarine Radivojević koja je bila u pratnji izabranika Vuke Miškovića, ali i svog dečka, privatnog preduzetnika i suvlasnika lanca radnji obuće Labrador – Momčila Lavrnića.

Dok se žensko društvo odlično provodilo, a muškarci ćaskali o neobaveznim temama za obližnjim stolom, grupa pijanih momaka koji su kružeći po lokalu, provocirali mnoge prisutne, došla je i do Stanićeve, a jedan od njih uhvatio ju je za zadnjicu u trenutku dok je prilazila toaletu. Uzvratila mu je verbalno, a kada je sve to video njen izabranik Momčilo, istog trenutka stvorio se pored svoje voljene koja mu je prepričala nemilu situaciju. Usledilo je muško prepucavanje i akteri priče ubrzo su izašli ispred restorana gde je nastala tuča, u kojoj je se Momčilo potukao sa četiri javnosti nepoznata mladića. U pomoć mu je ubrzo pritekao hrabri Vuko, a haos je nastao kada su Ana, Aleksandra i Katarina izletele napolje. Stanićeva se tom prilikom našla usred tuče tako što se ugurala između svog dečka i obesnih mladića, dok su oko nje sevali udarci. Zavrištala je da prestanu i neko pozove policiju, a još petnaestak zapanjenih ljudi iz restorana bili su svedoci nemilog događaja sve dok Lavrnić nije savladao momka koji je sve započeo. Policija je po dolasku zadržala četvoricu incidentnih i alkoholisanih momaka, a Ana, Momčilo, Katarina, Vuko i Aleksandra vratili su se u Apsent gde su sabirali utiske.

- Ne bih da dajem publicitet tom nemilom događaju, ali tačno je da sam doživela pomenutu neprijatnost i, srećom, sve se dobro završilo – potvrdila je Ana Stanić za Story koja sličnu, primitivnu provokaciju nije doživela čak ni devedesetih dok je bila deo muzičkog sastava Moby Dick. Srećom, ovoga puta uz nju je bio Momčilo, koji se postavio zaštitnički i dokazao da je, osim što je sjajan partner koji joj pruža bezgraničnu pažnju i ljubav, ujedno i džentlmen na kojeg može da se osloni i u neugodnim životnim situacijama.

Nikola Rumenić

makonda-tracker