Džoni Dep: Ljubav iz interesa ili strasti?

0
Glumac Džoni Dep skupim poklonima obasipa svoju devojku Amber Herd, čak joj je poklonio i jedno ostrvo, a kako tvrde dobro upućeni izvori, šarmantni umetnik planira i da je zaprosi kako bi je zadržao pored sebe.
Džoni Dep i Amber Herd. Foto: Guliver
Džoni Dep i Amber Herd. Foto: Guliver

Kada je u pitanju veza kolega Džonija Depa (50) i Amber Herd (27), svetski mediji tvrde kako je ona s njim zbog novca, a on s njom zbog dobrog izgleda. Naime, kada su se upoznali na snimanju filma Dnevnik opijanja, slavni glumac toliko se zaljubio da je odmah raskinuo četrnaestogodišnju vezu sa francuskom pevačicom i glumicom Vanesom Paradi (41) s kojom ima dvoje dece, ćerku Lili Rouz (14) i sina Džeka (11). Njih dvoje se ne razdvajaju od juna 2012. godine, a upućeni u njihov odnos kažu da se on toliko plaši kako će je izgubiti pa je zato stalno obasipa poklonima. Navodno joj je za Božić darovao ostrvo, a prošle nedelje osvanula je informacija da joj je kupio i ogrlicu vrednu čak 50.000 dolara. Prijatelji poznatog para tvrde da je Džoni spreman za ženidbu i s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će zaprositi mladu glumicu. S druge strane, oni kažu i da je Amber s njim isključivo iz materijalnih interesa. Ipak, njih dvoje su još zajedno i na taj način uspevaju da demantuju sve spekulacije o svojoj vezi.

Iako u početku nije želeo da govori o razlazu od svoje partnerke Vanese, Džoni je prošlog leta otvorio dušu i priznao zbog čega se rastao od majke svoje dece. Mnogi su mislili da nevenčani supružnici imaju skladnu zajednicu, ali tek nakon njihovog raskida prava istina izašla je na videlo.

- Tokom poslednjih nekoliko godina bilo je groznih dana kada nismo mogli da se smislimo -  rekao je Dep za listu Rolling Stone i tom prilikom objasnio kako je u tim trenucima najviše brinuo za svoju decu koja su, iako u tinejdžerskom periodu, na pravi način prihvatila razlaz svojih roditelja.

- Bio sam ponosan kada sam video koliko imaju razumevanja za našu odluku. Setio sam se sebe u njihovim godinama i pomislio kako bi takva vest uticala na mene... Mislim da bih zamolio roditelje da to ne rade – bio je iskren Dep. Izgleda da slavni glumac ne želi da s novom devojkom ponovi istu grešku kao sa Vanesom pa što pre želi da se oženi s njom kako bi je na taj način vezao za sebe. Iako se godinama spekulisalo zbog čega se njih dvoje nisu venčali, francuska glumica to je otkrila nekoliko godina pre nego što se rastala od svog partnera.

- Sviđa mi se romantika koja okružuje to hajde da se venčamo, ali kada imate nešto ovako savršeno... Ne mogu biti više udata nego što sam sada jer imamo dvoje dece. Možda ćemo to uraditi jednog dana, ali mogu da živim i bez toga – objasnila je Vanesa. Romantika, sreća, radost i uživanje rasprsli su se, kako se čini, u trenutku, a Vanesa i Džoni krenuli su svako svojim putem. Ona još nije obelodanila ko je novi izabranik njenog srca, dok glumac uživa u vezi sa mladom i atraktivnom Amber koje ni po koju cenu ne želi da se odrekne.

 

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker