Snežana Babić Sneki kao Jelena Karleuša

0
Dugonoga Pančevka imitirala Jelenino izvođenje pesme Slatka mala.

Dugoočekivani muzički spektakl Tvoje lice zvuči poznato konačno stiže na TV Prva i to u subotu, 12. oktobra u 21h ali šou se u studiju uveliko zahuktava budući da je snimljena i druga epizoda u kojoj, između ostalog, Snežana Babić Sneki na vrlo originalan način imitira svoju koleginicu Jelenu Karleušu.  Zadatak dugonoge Pančevke bio je da otpeva pesmu Slatka mala, a nastup koji je kopirala je Jelenino izvođenje te numere sa šoua  All about diva, upriličenog 15. maja 2010. u Kombank areni.

U ovoj epizodi, koja će biti emitovana 19.10, članovi žirija su: Ivan Ivanović, Severina Vučković, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović od kojih je Babićeva dobića vrlo visoke ocene.

-Kuul - napisala je uz osmeh na Facebooku Jelena Karleuša kada je u toku jučerašnjeg dana ugledala fotografiju svoje koleginice a nedugo potom dodala je da sprema novi singl.

-Dan je bio opušten i kul... Prija mi odmor od medija i svog tog haosa...

Na miru spremam novi singl i povratak na scenu - napisala je Jelena koja će novi singl premiejrno otpevati u novogodišnjoj noći na finalnoj večeri rijalitija Farma.

Prisetite se Karleušinog nastupa iz Arene koji je Sneki imitirala:

Nikola Rumenić

makonda-tracker