Šaban Šaulić: Svečani porodični uspeh

0
Folk pevač Šaban Šaulić prošle nedelje bio je najponosniji otac na svetu, kada je sa celom porodicom u Londonu prisustvovao svečanoj dodeli diplome sinu Mihajlu koji je diplomirao na Univerzitetu za ekonomiju
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Folk legenda Šaban Šaulić uvek je isticao da su njegova deca najveće blago koje poseduje, pa se tako uvek svim srcem radovao svakom njihovom uspehu. Minulog decembra, njegovo najmlađe dete, sin Mihajlo, diplomirao je na European School of Economics, a prošle nedelje cela porodica Šaulić prisustvovala je svečanoj dodeli diploma. Šaban, njegova supruga Gordana, ćerke Ilda, Sanela i Sanelin petogodišnji sin Luka, posle nekoliko godina konačno su našli vremena da zajedno nekud otputuju i uživaju u porodičnom druženju, ovog puta sa zaista posebnim razlogom.

- Izuzetno sam ponosan na svog sina koji je u roku i sa dobrim ocenama završio fakultet. Bio sam najsrećniji otac na svetu kada su na svečanoj ceremoniji prozvali njegovo ime i dali mu diplomu – iskren je legendarni pevač.

Mlađa ćerka Ilda, Šabanova muzička naslednica, iskoristila je priliku da nakon svečanosti ostane još nekoliko dana sa bratom u Londonu i upozna sve čari ove metropole.

- U Londonu smo se divno proveli – priča Ilda. – Svima nam se posebno dopala ceremonija dodele diploma, a Mihajlo je bio izuzetno simpatičan sa kapicom na glavi. Posebno nam je drago što smo svi zajedno prisustvovali ovom za njega važnom datumu, a svaki bratovljev uspeh je i naš. Sledeće godine Mihajlo planira da upiše postdiplomske studije i svi u porodici izuzetno smo ponosni na njega. Po završetku ceremonije, mama, tata, sestra i njen sin vratili su se u Beograd, a Mika i ja smo ostali još nekoliko dana i zajedno obilazili London.  Najviše su me impresionirali Bekingemska palata i Big Ben, a noću smo se odlično provodili u pabovima i ekskluzivnim restoranima – fascinirana je mlada pevačica koja je iskoristila priliku i da obnovi svoju prolećnu garderobu u jednom od najznačajnijih modnih centara sveta.

Ksenija Konić

makonda-tracker