Oven Vilson čeka dete sa svojim trenerom?

0
Trener Karolajn Lindkvist navodno je trudna sa zvezdom filma Ponoć u Parizu, Ovenom Vilsonom. Međutim, on nema nameru da se oženi sa njom...
Oven Vilson, foto: Getty images
Oven Vilson, foto: Getty images

Iako će Oven postati otac u januaru sledeće godine, po navodima portal National Enquirer, on i dalje ne razmišlja o tome da bi trebalo da se skrasi. Karolajn, koja je bila nekada Ovenov lični trener, a sada radi kao agent za nekretnine u Malibuu, glumcu je u maju saopštila da je u drugom stanju, a prema navodima izvora, Ovena je ta vest oduševila, iako ne planira zajednički život sa njom.

- Oven planira da bude uključen u odgoj deteta, ali nema nameru da se skrasi sa Karolajn, što je nju poprilično pogodilo – otkrio je izvor.

Oven i Karolajn upoznali su se 2007. godine, nakon što je glumac pokušao da se ubije zbog raskida sa Kejt Hadson. Sa Karolin je od tad navodno vezivalo samo prijateljstvo, a njihov odnos je prerastao u ljubavni pre nešto više od godinu dana, kada se ona razišla od supruga.

Ovo glumcu neće biti prvo dete, on već ima dvogodišnjeg sina Roberta Forda sa bivšom devojkom Džejd Duel, sa kojom je raskinuo samo pet meseci nakon dečakovog rođenja.

makonda-tracker