Kris i Brus Džener zvanično rastavljeni

0
Američki mediji već neko vreme spekulišu da se Kris i Brus Džener, roditelji najpoznatije rijaliti porodice Kardašian, razvode - a to je sada i zvanično potvrđeno.
Kris i Brus Džener. Foto: Getty images
Kris i Brus Džener. Foto: Getty images

Još jedan razvod je pogodio porodicu Kardašijan, ali ovaj put nije reč ni o jednoj od poznatih sestara. Kris i Brus Džener, proslavljeni par koji stoji na čelu najpopularnije rijaliti porodice na svetu, obelodanili su da su razdvojeni već godinu dana. 

U intervjuu koji je dala za US Magazine, Kris Džener je otkrila da se prijateljski rastala sa Brusom i to pre čak godinu dana, ali da to nije uticalo na dalje snimanje rijalitija koji ih je proslavio, kao i da su njih dvoje ostali u prijateljskim odnosima budući da su oboje pre svega veoma posvećeni svojoj deci.

Nakon što je Brus dodao da će zauvek voleti i poštovati svoju - uskoro bivšu - suprugu Kris, par je objasnio da još uvek nisu potpisani papiri o razvodu kao i da će Brus nastaviti da se pojavljuje u njihovom šouu.

Šokantno priznanje o razvodu objasnilo je zašto se u novijim epizodama rijalitija Brus preselio u sopstvenu kućicu na plaži, rekavši da mu treba malo privatnosti i prostora. Ipak, iako se preselio, epizode su snimane i u njegovoj novoj kući - u koju su dolazila i sva njihova deca. 

Brus i Kris u braku su od 1991. godine i imaju dvoje biološke dece Kendal i Kajli. 57-ogodišnja Kris pre njega je bila u braku sa poznatim advokatom Robertom Kardašianom, s kojim ima četvro dece Kim, Kortni, Kloe i Roberta.

makonda-tracker