Finalistkinje izbora za Miss Srbije uživale na Tari: Prirodno - to je lepo!

0
Nije luksuzna jahta u Porto Karasu ali jeste Perućac - najšarmantniji brod na Drini! Nasmejane i energične finalistkinje izbora za Miss Srbije 2013 su iskoristile slobodno popodne na Tari , da uživaju u lepoti prirode i potpunoj čistoći vode.
foto: Dag Ulić
foto: Dag Ulić

Tema ovogodišnjeg izbora je : EKološka svest / prirodna lepota, pa je ovaj ambijent bio idealan za produkciju video materijala i fotografija.

 - Lepota planine Tare i lepota devojaka, stapaju se u jedno – što upravo govori da je najlepše ono što je prirodno! Učimo devojke da je plastična lepota koja se forsira plastičnom hirurgijom – veštačka i bez duše i da ne proizvodi dugotrajne efekte - kaže Jovanka Atanacković, profesor oratorstva.

Uprkos hladnom vremenu devojke su se radovale, a kako su navikle na konstatntno fotografisanje, iskoristile su priliku da i na vetru  - poziraju. 

- Devojke su toliko uživale u lepoti ovog predela i kada su izrazile želju da imaju izlet na reci, izašli smo im u susret. Želeli smo da ih na ovaj način nagradimo za trud i dobre rezultate koje su do sada pokazale -  rekao je krativni direktor kompanije Miss Yu, Nebojša Pilipović Pilo.

Plovidba brodićem Perućac trajala je dva sata, sasvim dovoljno da finalistkinje ali i stručni tim regenerišu, fotografišu i uživaju.

Pripreme se nastavljaju  uvežbavanjem koreografije  za reviju kreatora Marije Jaramazović.

Ove godine, pored oficijalnih kreatora Marije Šabić i Peđe Nerića, kompanija promoviše i mlade autore.

TAGOVI: lepota123
makonda-tracker