Skarlet Johanson je najseksi žena na svetu

0
Poznati časopis Esquire odao je priznanje lepoti i talentu slavne glumice te ju uvrstio na broj 1. svoje prestižne liste, koju objavljuju jednom godišnje
Skarlet Johanson, foto: Esquire
Skarlet Johanson, foto: Esquire

Pre sedam godina, Skarlet je prvi put zablistala u ulozi najseksi žene sveta i tada je mislila kako joj ova titula, barem kada je u pitanju cenjeni časopis Esquire, više neće biti dostupna. Ali, redakcija tog magazina odlučila je da je ponovo stavi u prvi plan, te se Skarlet nalazi na naslovnici za oktobar 2013. godinu.

- Zar sam ja jedina žena koja je to osvojila dva puta? Znate, moram se nekako snaći. Imam dvadesetosam godina, radim u svetu filma, zar ne? Uskoro  ću igrati uloge majki i onda će sa vremenom i ona prestati. Moram nekako biti u toku – rekala je Skarlet u velikom intervjuu povodom osvajanja ove laskave titule.

Inače, lepoj glumici cvetaju ruže i na privatnom planu, jer se ovog leta verila za francuskog novinara Romana Duraka.

- Nisam bila ljubomorna osoba dok nisam započela vezu sa njim. Sada kada sam u vezi sa Francuzom, nekako to razvilo samo do sebe. Rađe bih bila sa nekim ko je malo ljubomorna, nego sa nekim ko to nikad nije. To mi nije privlačno, čak mi je i po malo..depresivno – izjavila je Skarlet. 

makonda-tracker