Katarina Šišmanović: Srećna sam u vezi s Gošom

0
Lepa voditeljka Katarina Šišmanović demantuje spekulacije o tome da se viđa sa biznsimenom Milanom Popovićem i kaže da je srećna u ljubavi sa direktorom Emotiona Goranom Stamenkovićem sa kojim je prošle godine obnovila romansu
Katarina Šišmanović i Goran Stamenković, Vladimir Šporčić foto
Katarina Šišmanović i Goran Stamenković, Vladimir Šporčić foto

Pre nekoliko dana je osvanula vest o tome da se voditeljka Katarina Šišmanović (30) ponovo viđa sa svojim bivšim dečkom i doskorašnjim verenikom regionalne pop zvezde Severine Vučković (41) – biznismenom Milanom Popovićem (47). Shodno tim navodima domaćica emisije Sve za ljubav raskinula je vezu sa svojim direktorom Goranom Stamenkovićem (43). Ipak, reč je samo o izmišljenim nagađanjima koja u fokus ponovo stavljaju biznismena poznatog pod nadimkom Kralj bakra a kojeg Katarina u stvari nije srela još otkako su raskinuli vezu. Spekulacije o novitetima iz njenog ljubavnog života, voditeljku su zatekle na Fakultetu političkih nauka gde je prošlog vikenda polagala ispit iz kulturne politike.

- Zaljubljena sam i srećna u svojom vezi sa Goranom i ne dozvoljavam da mi takvi tračevi pokvare bilo šta u životu i iskrenoj ljubavi koju osećam prema svom partneru – kaže u ekskluzivnoj izjavi za Story Šišmanovićeva koja je na ovaj način ujedno prvi put i potvrdila vezu sa Stamenkovićem sa kojim se zabavlja skoro godinu dana.

Ljubavnu priču Katarine i Goše pročitajte u novom broju štampanog izdanja magazina Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker