Menadžer Tomislav Petrović: Milan je pretio Severini nakon raskida

1
Menadžer otkrio i da je Severininom i Milanovom sinu Aleksandru Popoviću otac izvadio srpski pasoš bez pevačicinog znanja
Severina Vučković i Tomislav Petrović, foto: Robert Gašpert za story.hr
Severina Vučković i Tomislav Petrović, foto: Robert Gašpert za story.hr

Pop zvezda Severina Vučković do pre dve nedelje uopšte nije znala da je njen bivši verenik Milan Popović izvadio sinu sprki pasoš u Policijskoj upravi Pančevo. To je u razgovoru za zagrebački Večernji list otkrio njen menadžer Tomislav Petrović.

- Milan je nakon raskida pretio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima, uništiti joj karijeru, a spominjao joj je i slučaj Anđe Marić. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihovog sina viđa samo u njenoj prisutnosti jer se bojala da će ga u suprotnom odvesti izvan Hrvatske i da neće hteti da joj ga vrati – istakao je Petrović i dodao da pevačica nije znala da njen sin ima srpski pasoš. 

- Dokaz Milanovih loših namera je pasoš koji je napravio Aleksandru nelegalno, bez Severininog znanja. Ona je za pasoš saznala tek pre dve nedelje i to je bio ključni dokaz da Milan te pretnje nije izrekao samo u afektu, već da je planirao i da ih izvrši  – izjavio je Severinin menadžer. Iz pravnog tima Autonomnog ženskog centra u Beogradu za Večernji list su naveli i da je srpski pasoš nemoguće dobiti bez saglasnosti drugog roditelja. 

- Prema Zakonu o putnim ispravama Republike Srbije, za maloletnu osobu zahtev za izdavanje putne isprave podnosi jedan od roditelja, uz pismenu saglasnost drugog overenu u opštini ili na sudu. Pasoš se bez saglasnosti drugog roditelja može izdati ako je taj drugi nestao, ako mu je nepoznato prebivalište, ako je umro, ako je jednom roditelju dete sudski dodeljeno ili posebnom odlukom suda.  
Severina je prema navodima pomenutog lista Milanu potpisala saglasnost na zahtev za državljanstvo njihovog deteta kao i za prijavu boravka ali ne i za pasoš.
 
Nikola Rumenić

makonda-tracker