Tim Barton prevario Helenu Boham Karter?

1
Iako je čak dvanaest godina u vezi sa glumicom Helenom Boham Karter, sa kojom ima dvoje dece, izgleda da je režiser Tim Barton skrenuo malo sa pravog puta…
Helen Boham Karter, Tim Barton, foto: Getty images
Helen Boham Karter, Tim Barton, foto: Getty images

Naime, nakon izlaska iz bioskopa, Tim je uhvaćen kako se u zanosu ljubi sa misterioznom devojkom u Hampstedu u Londonu. Fotografije petedestpetogodišnjeg režisera i tajanstvene plavuše snimljene su krajem septembra, kako prenosi Daily Mail. Nakon razmenjivanja nežnosti, par je snimnjen kako ulazi u automobil.

Međutim, Helena je odmah reagovala na tekstove u novinama.

- To su gluposti. Fotografije su snimnjene dok su bili zajedno sa grupom prijatelja, članovima porodice i kolegama – rekao je za Daily Express glumičin PR.

Tim i glumica imaju nekonvencijalnu vezu i čak žive u odvojenim kućama, koje se nalaze jedna pokraj druge, a povezuje ih veliki hodnik. Odnedavno su u istoj ulici za svoje dvoje dece i dadilju osigurali treću kuću.

- Na tu odluku je uticalo Timovo hrkanje. Probali smo različite metode, koje nisu bile uspešne, a on ne želi na operaciju. To je odlična ideja, nema potreba za kompromisima i nikada ti niko ne narušava privatni prostor – rekla je jednom Helena.

Tim je sa Helenom sarađivao i u brojnim filmskim ostvarenjima, poput Alise u Zemlji čuda i Svinija Toda, a glumica je u nekoliko navrata izjavila da se oseća veoma srećnom, jer je upoznala Tima i ima decu sa njim.

- Sjajno se zabavljamo. On je dinamičan i smešan. Mi smo srodne duše – rekla je Helen pre tri godine.

makonda-tracker