Indira Vladić: Rođendan uz voljenog dečka

0
Iako su je nakon razvoda od Narcisa Mujkića povezivali sa dvojicom muškaraca, pevačica grupe Colonia, Indira Vladić, sada prvi put priznaje vezu s bodibilderom i preduzetnikom Miroslavom Levakom.
Indira Vladić. Foto: Igor Šoban
Indira Vladić. Foto: Igor Šoban

Ljubav je stigla kad sam se najmanje nadala, baš kao dar za mojih velikih četrdeset godina. Srećna sam, zaljubljena i to ne krijem. Ljubav se slavi i mi je slavimo - prepuna energije priznala nam je Indira Vladić koja je 15. septembra proslavila 40. rođendan. Tada je postalo jasno i da je istina ono što je pre desetak dana navela u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story - da je muškarac može osvojiti iskrenošću, odanošću i odličnim smislom za humor, a govorila je o tačno određenoj osobi. Naime, harizmatična pevačica grupe Colonia navedene osobine još početkom leta pronašla je u bodibilderu i preduzetniku Miroslavu Levaku.

Od bliskih izvora saznajemo da se par upoznao početkom leta u Šibeniku. Miroslav je na sve načine pokušavao da osvoji pevačicu, a kad mu je to napokon i uspelo, postali su nerazdvojni. Duge jutarnje kafe, šetnje udvoje, kao i romantične večere daleko od očiju javnosti, postali su njihovi svakodnevni rituali. A koliko zaista uživaju u međusobnom društvu, moglo se videti i prošle nedelje u restoranu Tarpon, gde su sa prijateljima i poslovnim saradnicima do ranih jutarnjih sati slavili Indirin jubilarni rođendan.

Slavljenica, koja je te večeri zablistala u kreaciji Kristine Burje, u pomenuti restoran stigla je malo posle 18 časova i već tada je naglasila koliko joj Miroslav znači. Naime, u restoran su ušli držeći se za ruke, što nikog od prisutnih nije iznenadilo, a upravo se iz toga moglo zaključiti da je Indira svog novog izabranika već upoznala sa bliskim osobama.

Premda je dan ranije nastupala na Bundek festu, slavljenica nije odolela da gostima zapeva sa svojim omiljenim tamburašima, Sinovima ravnice i Slavonija bendom, koji su joj poželeli zdravlje i sreću, ali i da joj u bliskoj budućnosti sviraju na venčanju, na šta se plavokosa pevačica samo nasmejala.

- Meni je ovih četrdeset kao da imam trideset leta. Ne razmišljam o godinama i svaki mi je dan novo veselje. Hvala mojim prijateljima i porodici što me trpe ovakvu kakva jesam i moram priznati da me retko šta može ostaviti bez teksta, ali ovaj rođendan i sva iznenađenja koja su mi priuštili doveli su me gotovo do suza radosnica. Super smo se zabavili, uživali u plesu, odličnim pesmama i kulenu, a uz drage ljude, čoveku stvarno i ne treba ništa više. Ovo je rođendan kakav sam samo poželeti mogla - rekla je Indira koja je nedavno za Story priznala da su njeni najveći aduti, kad je reč o ljubavi, predanost i odanost, a to traži i od svog partnera.

- Važno mi je da se poštujemo, uvažavamo kao osobe, da smo međusobno verni i, naravno, da među nama nema tajni. Ako to ne postoji, nismo jedno i onda nismo ni zajedno. To je kod mene veoma jednostavno - objasnila je Indira i priznala kako joj ništa nije teško da učini za voljenu osobu. Štaviše, ona to čini s velikom radošću i odgovornošću jer je ljubav, kako je nedavno rekla, jedina stvar na svetu pred kojom se klanja i kojoj se u potpunosti daje.

- Spremna sam da se borim za voljenog muškarca, koliko god to treba i dokle god vidim da se on jednakim sredstvima i oružjem bori za mene. Prošla su vremena kad sam rušila zidove i prevrtala svet, a on bi eventualno otišao u poslastičarnicu po moj najdraži kolač, u njega stavio svećicu i pojavio se na mojim vratima - zaključila je Indira koja trenutno proživljava najsrećnije dane.

 

Piše: Jadranka Tomić

makonda-tracker