Doris Pinčić: Bajka ispunjena radošću

0
Glumica Doris Pinčić u zadarskoj katedrali Svetog Stošije udala za Borisa Rogoznicu, a venčanje je održano na dan njihovih imendana. Mlada je tom prilikom svom prezimenu dodala i muževljevo
Foto: Fabio Šimić
Foto: Fabio Šimić

Nakon velikih priprema 6. septembra oglasila su se svadbena zvona i za Doris Pinčić (26), glavnu glumicu serije Larin izbor koja se emituje na televiziji B92, i njenog izabranika Borisa Rogoznicu, koji su bračne zavete izgovorili u njenom rodnom Zadru. Venčanje je održano na dan njihovih imendana, i to u katedrali Svetog Stošije, a mladu je do oltara dopratio njen otac Mario. Glumica koja je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće zablistala je u nežnoružičastoj venčanici ukrašenoj čipkom koja je ljupko naglašavala njen stomačić.

- Više puta nosila sam klasične bele krinoline sa šlepom i velom, pa sam želela nešto elegantno, decentno i prefinjeno. U jednom časopisu pronašla sam fotografiju modela koji mi se svideo i odnela sam je Ivani Bilić, vlasnici zagrebačkog salona venčanica Royal Bride - nedavno je izjavila Doris u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

S druge strane, Boris je za tu priliku odabrao crno odelo sa potpisom Martina Arbanasa. Za venčanu kumu mlada zvezda je izabrala svoju prijateljicu Ivu Rogić s kojom se druži još od najranijeg detinjstva, a Borisu, inače agentu osiguravajućeg društva, rodom iz Sukošana, kum je bio najbolji drug iz detinjstva Martin Rogoznica. Osim porodice i rodbine sa mladencima su njihovu sreću podelile i glumičine kolege. Među dve stotine zvanica bili su Ivan Herceg, Ornela Vištica, Robert Kurbaša, Jagoda Kumrić, spisateljica i scenaristkinja Jelena Veljača i ronilac Kristijan Curavić. Nakon svečane ceremonije, svadbena povorka zaputila se u restoran Tony gde su prisutni uživali u brojnim dalmatinskim specijalitetima, ali i u muzici grupe Calypso. Slavlje je potrajalo do kasnih noćnih sati.

- Ne sviđa mi se običaj da mladoženja zubima skida podvezicu i onda je baca momcima, tako da toga na našoj svadbi neće biti. Jednako mi je nesimpatično naplaćivanje plesa sa mladom. Radije bih da se svi dobro zabavimo, a ne da se držimo forme. Jedino mi se dopada ideja da na venčanju imam nešto novo, nešto staro, nešto pozajmljeno i nešto plavo... - dodala je za pomenuti nedeljnik Doris koja je nakon venčanja svom prezimenu dodala i suprugovo. 

 

Piše: Nikolina Kunić

makonda-tracker