Bojana Barović i Nikola Rokvić: Novi pogledi na život

0
Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić osim što svakodnevno utvrđuju svoj ljubavni odnos, intenzivno rade na ličnom razvoju i otkrivaju da se u jogi i meditaciji krije tajna njihovog dobrog raspoloženja.
Bojana Barović i Nikola Rokvić. Foto: Ivan Dobričić
Bojana Barović i Nikola Rokvić. Foto: Ivan Dobričić

Harmonični mladi par manekenka, Bojana Barović (30) i pevač Nikola Rokvić (28), već tri godine uživaju u skladnoj romansi i još ne razmišljaju o odlasku kod matičara ili osnivanju porodice. Trenutno su u potpunosti posvećeni svojim karijerama, a ni to što Bojana živi na relaciji Los Anđeles – Beograd ne predstavlja im problem jer su od samog početka svoju vezu zasnivali na kvalitetnom vremenu koje provode zajedno. Barovićeva i Rokvić ne kriju da trenutno žive punim plućima, u skladu sa prirodom i svojim mislima, a veoma su posvećeni i zdravom načinu životu, tako da osim fizičke kondicije neguju i svoj duh. O tajni dobrog raspoloženja i sklada sa samim sobom, oboje kažu:

- Bavimo se zdravim načinom života, jogom, spiritualnim načinom življenja, kvantnom harmonizacijom i svim interesantnim stvarima koje su povezane u toj sferi – iskrena je Bojana, ali ni njen dragi ne zaostaje za njom kada je reč o zdravom životu i pozitivnim mislima.

- Bili smo kod naše prijateljice Vesne Danilovac na kursu kvantne harmonizacije i moram priznati da sam tamo naučio jednu sjajnu stvar - metod kako da živimo u sadašnjem vremenu. Naše misli stalno su usmerene na dešavanja iz prošlosti ili ono što će se desiti u budućnosti. Na tom kursu zaista sam prihvatio kako da iskoristim sve čari datog trenutka i lepota koje nas okružuju. Sada slobodno tvrdim da se s ovim načinom razmišljanja stvarno menja percepcija života i sve je lepše. Naravno, neke stvari i treba da se planiraju, ali ne sme da se živi u momentima koji tek dolaze – govori Nikola, a Bojana i on osim prema zdravom životu, dele strast i kada je reč o putovanjima, tačnije zanimljivim avanturama, tako da su leto proveli uživajući u čarima Crne Gore, na Durmitoru, ali i na Adi Bojani.

- Volimo da istražujemo različite krajeve našeg regiona i sveta, a planiramo i da krajem godine otputujemo na neku egzotičnu destinaciju, kao što je, na primer, Tibet. Nadam se da ćemo ostvariti ovu želju – iskren je mladi Rokvić koji će se uskoro oprostiti od svoje drage.

- Još sam samo mesec dana u Beogradu, a onda se ponovo vraćam u Ameriku i bićemo razdvojeni, nadam se, samo kratak vremenski period. Ponovo ćemo se sresti oko Nove godine. Uprkos razdaljini, ipak uspešno funkcionišemo – govori Bojana koja pred svaki odlazak ima i specijalne želje.

- Svaki put kada putuje u Ameriku, Bojana ima jedan zahtev, tačnije uvek ponese litar šljivovice. Njen ujak pravi zaista mnogo dobru rakiju, a toga nema u Americi, pa joj je ovo piće uvek na listi želja – kroz osmeh govori uspešni pevač koji će nakon duže pauze publiku ponovo obradovati novim pesmama.

- Već dve i po godine radim na novom albumu, a za mesec dana trebalo bi da krene i promocija mog albuma. U sazrevanju svakog čoveka normalno je da dolazi do promena. Počeo sam s jednom vrstom muzike, a sada sam došao do nekog drugog pravca. Jednostavno, radim ono što osećam i volim. Verujem da će se publici to dopasti jer su pesme drugačije od svega što se ovde trenutno plasira – zaključuje Nikola.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker