Stejsi Kibler: Od Klunija do biznismena Džareda Pobrea

0
Zgodna plavuša koja je pre dve godine okončala ljubavnu vezu sa poznatim glumcem Džordžom Klunijem u Julu ove godine, pronašla je ljubav na drugom mestu - pored jednog od direktora firme Future Ads sa kojim je u ponedeljak uveče viđena na večeri u Parizu.
Stejsi Kibler, Foto: Getty images
Stejsi Kibler, Foto: Getty images

Stejsi i Džared nisu se stidili od fotoreportera, pozirajući za njih sa osmesima, a tridesettrogodišnja lepotica je fotografiju odmah okačila na svoj Instagram profil. Ispod slike je napisala Obožavam boravak u gradu ljubavi.

- Stejsi i Džared se viđaju, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja - međutim njihova veza još uvek nije eskalirala u nešto ozbiljnije - rekao je izvor za UsMagazine.

Stejsi je okončala svoju vezu sa holivudskim srcelomcem tokom leta u jeku spekulacija o tome da su počeli da se udaljavaju zbog svojih karijera. Džordž je proveo veći deo godine radeći na svom najnovijem filmu The Monuments Men u Evropi, dok je Stejsi uglavnom boravila u Los Anđelesu radeći kao voditeljka realiti TV takmičenja Supermarket Superstar.
Plava lepotica je u prošlosti insistirala na tome da se ne pravi velika drama oko njenog raskida sa oskarovcem, istakavši da su se razišli u prijateljskim odnosima.

- Što se mene tiče, tako je kako je. Ne postoji nikakva priča iza toga, a gotovo da bih volela da postoji jer bi mi bilo lakše da imam šta da kažem svima koji su toliko zainteresovani. Nema potrebe da se pravi velika drama oko toga. Takav je život a pred nama su novi počeci.

makonda-tracker