Džodi Foster u vezi sa bivšom devojkom Elen Dedženeris

0
Pedesetogodišnja glumica koja je 2008. godine raskinula sa Sidni Bernard sa kojom je bila 20 godina - u vezi je sa fotografkinjom Aleksandrom Hedison.
Džodi Foster. Foto: Getty images
Džodi Foster. Foto: Getty images

- Izgleda da je ozbiljna veza u pitanju, vrlo su zaljubljene - rekao je izvor za sajt E!News.
Aleksandra je bila u vezi sa komičarkom Elen Dedženeris tri godine nakon čega su raskinule 2004. godine. Urnebesna Elen ubrzo je stupila u vezu sa glumicom Poršom di Rosi sa kojom je sada u srećnom braku.

- Ove godine, Džodi Foster je priznala svoju homoseksualnu orijentaciju i to na dodeli Golden Globe nagrada - kada je primila Cecil B. DeMille nagradu - koja se dodeljuje za neverovatna dostignuća u glumačkoj profesiji. Tada je objasnila da je osetila da je pravo vreme da prizna da je gej, ali i da publika ne treba da očekuje da će od sada imati detaljnu reportažu o njenom životu jer prosto nije dovoljno zanimljiva za medije.

- Značajno priznanje sledi večeras. Ja sam zapravo priznala sve što treba i to pre mnogo mnogo godina, kada sam mogla da se otvorim samo prijateljima od poverenja i familiji, pa kolegama i na kraju, ponosno, svima koji me poznaju. Svima koje sam ikada upoznala.Ali sada mi je rečeno da svaka poznata ličnost treba da daje privatne detalje o svom životu i to na novinarskim konferencijama i u rijaliti programima...žao mi je, ali to prosto nisam ja, i nikada neću biti. Ipak, podržite me u toj odluci jer bi moj rijaliti šou svakako bio dosadan - rekla je Džodi tada.

Džodi, koja je svoju karijeru započela kada je imala svega tri godine, priznala je da je razlog što toliko dugo nije otkrila svoju seksualnu orijentaciju to što je konstantno bila pod budnim okom javnosti.

- Verujte mi, da ste javna figura od malena i da ste od detinjstva morali da se borite za normalan i pošten život - sasvim sigurno biste i vi privatnost cenili više nego išta. Nekada u budućnosti, ljudi će se sećati kako je nekada bilo lepo. Ja sam morala da se odričem svoje privatnosti od svoje treće godine a i to je svojevrstan rijaliti šou, zar ne?

makonda-tracker