Sergej Ćetković: Kengur kućni ljubimac?!

1
Poznati regionalni kantautor Sergej Ćetkovic sa svojim pratećim bendom početkom nedelje otputovao je za Australiju, gde ce održati nekoliko koncerta u okviru svoje prve koncertne turneje – Australia live tour 2013.
Sergej Ćetković, foto: Promo
Sergej Ćetković, foto: Promo

Publika će moći da uživa u baladama popularnog muzičara  u Pertu (petak, 4. oktobra u Sicilian Club Balcatta), u Melburnu ( subota, 5. oktobra u Heritage Bar Epping), zatim u Adelaidu ( petak, 11. oktobar u Ukrajinski klub Hindmarsh)  i na kraju u Sidneju  ( subota, 12. Oktobar u Nox Club Liverpool).

- Boravićemo u Australiji 15 dana. Ovo je naše prvo putovanje na drugi kraj sveta. Do sada sam samo uživao u pričama, a sada ću i lično imati priliku da posetim ovu, za nas, daleku i egzotičnu zemlju. Kao dečak sam svake godine dobijao obećanja od kućnih prijatelja, koji su živeli tamo, da će mi sledeći put, kada budu dolazili, doneti i jednog kengura za kućnog ljubimca. Danima sam sanjao o tome, pa eto prilike da se možda i ostvari moj san iz detinjstva – kroz osmeh tim povodom izjavio je Sergej  i dodao da  očekuje uspešne koncerte, jer ide sa svojim pratećim bendom, čiji su članovi vrhunski muzičari i svi zajedno vode računa o samom zvuku i aranžmanima, koji su za ovu priliku neke pesme malo izmenjeni i prilagođeni  koncertima u Australiji. .

- Najveći problem je napraviti dobar repertoar i obuhvatiti sve ono što smo radili poslednjih 13 godina i svirati pesme koje publika najviše voli – iskren je Sergej.

Po izvestajima organizatora, produkcijske kuce Dimsha Entertainment, vlada veliko interesovanje za najavljene koncerte i vecina karata je vec prodato.

makonda-tracker