Poplavljen dom Kejt Mos

0
Luksuzna kuća manekenke Kejt Mos u Londonu poplavljena je, a obnavljanje objekta vrednog deset miliona dolara koštaće nekoliko hiljada funti.
Kejt Mos, Guliver/Getty images
Kejt Mos, Guliver/Getty images

Građevinski radovi na luksuznoj rezidenciji Witanhurst House u severnom delu Londona prouzrokovali su brojne probleme okolnim kućama, među kojima je i ona Kejt Mos i njenog supruga, muzičara Džejmija Hinsa.

O incidentu se još nisu oglasili manekenka i muzičar, a ovo nije prvi put da se slavni britanski model suočava sa ovakvim problemima u svom domu. Nakon obilnih kiša koje su se dogodile 2010. godine, izlila se kanalizacija u njenom renoviranom domu, a tada su uništeni tepisi, nameštaj i tri portreta koje je snimio Mario Testino.

- Znam da je Kejtin podrum poplavljen. Obnova će biti veoma skupa - rekao je za The Sun jedan sused, dok je druga njena komšinica dodala:

- Bio nam je poplavljen podrum i morali smo da zovemo građevinske radnike da sve poprave. Dok nisu počeli radovi na Witanhurstu nije bilo nikakvih problema. Kako da ih zaustavimo?- upitala je  osamdesetšestogodišnjakinja.

makonda-tracker