Ana Bebić i Filip Miletić: Nezaboravni kafanski provod

0
Specijalni gosti prve večeri otvaranja kafane Sipaj, ne pitaj bili su Ana Bebić i Filip Miletić.
Ana Bebić i Filip Miletić, foto: Promo
Ana Bebić i Filip Miletić, foto: Promo

Za dobru atmosferu prve večeri bili su zaduženi Boske i bend koji su pevali domaće novitete ali i stare kafanske pesme, a finalistkinja Prvog glasa Srbije Vesna Pavlović je u jednom trenutku uzela mikrofon i pobrala aplauze za odlično izvođenje narodnih pesama. Poneseni dobrom muzikom i atmosferom, brojni gosti su se popeli na stoliice i igrali do jutarnjih sati bez prestanka, jedni od najveselijih gostiju bili su i Ana Bebić i Filip Miletić.

- Čim me ponese dobra atmosfera i ritam, ja ustajem i plešem, dok Filip može da se dobro provede i zbija šale i u sedećem položaju - rekla je Ana kroz smeh pri ulasku u kafanu i dodala.

- Prvi put sam se sa kafanskim životom srela u Beogradu i moje prvo pošteno pijanstvo je bilo u kafani. Stvarno volim da idem u kafane jer je atmosfera opuštena, a to je mom društvu i meni, uz dobru muziku, najvažnije. Prednost dajem onim kafanama koje imaju dobru medušku, medovaču ili medicu, kako se već gde zove. Pošto je to dobra rakija i za grlo, imam dodatno opravdanje da je pijem – iskrena je pevačica.

makonda-tracker