Sin Majkla Daglasa živi u teškim uslovima

0
Nakon što je Majkl Daglas na dodeli Emi nagrada skrenuo pažnju javnosti da mu je onemogućeno da poseti svog sina u zatvoru, o teškom stanju glumčevog sina, Kamerona, progovorila je i Diandra, Majklova bivša supruga
Majkl daglas, Diandra Daglas, foto: Getty images
Majkl daglas, Diandra Daglas, foto: Getty images

Majkl Daglas je tokom svog govora na dodeli Emi nagrada apelovao na to da mu se dopusti da poseti svog sina Kamerona, koji služi desetogodišnju kaznu u federalnom zatvoru u Kumberlandu, u američkoj saveznoj državi Merilend. Nakon što je dokazano da se drogirao i tokom služenja kazne u zatvoru, Kameron je premešten u samicu i zabranjene su mu sve posete, bilo da su u pitanju prijatelji ili članovi porodice.

Kameronova majka Diandra, bivša supruga Majkl Daglasa, takođe je progovorila o teškom stanju u kom je prinuđen da živi njihov sin.

Prema američkom portal TMZ, Diandra je rekla da se prema Kameronu ponašaju kao prema životinji, a da je do nedavno sve vreme boravio u samici, bez tračka sunca. Diandra je opisala i kako nakon izlaska iz samice, Kameron nije mogao da hoda po dnevnom svetlu, jer bi mu koža odmah počela da gori. Uz to, opada mu kosa, sav je orunuo i jako mu je teško da se uopšte adaptira na normalan života.

Majkl i Diandra su očajni zbog svega ovoga, te se nadaju da će nekako uspeti da ubede nadležne da im se dopusti da posete svog sina u zatvoru.

makonda-tracker