Šaban Šaulić: Proslava rođenja unuke Une

2
Proslavljeni fudbaler Bata Mirković i njegova supruga, ćerka kralja folka Šabana Šaulića Sanela, dobili su u subotu svoje prvo zajedničko dete, ćerku Unu. Ovim povodom fudbalski as je iste večeri organizovao proslavu u hotelu Radmilovac kojoj su prisustvovali

Među gostima koji su to veče došli da čestitaju bili su Lepa Brena, Dejan Stanković, Ljubiša Tumbaković, Milija i Stefan Babović, Snežana Đurišić, Saša Popović i Suzana Jovanović, Zorica Brunclik i Kemiš, Danko Lazović, Saša Ilić, Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, koji su na taj način demantovali glasine da nisu u dobrim odnosima sa Šabanom i mnogi drugi.

Srećni otac promenio je nekoliko majica tokom večeri, a u jednom trenutku se mikrofona latio kralj folka Šaban Šaulić koji je svojoj ćerki Saneli preko telefona otpevao pesmu Devojčice moja što je ganulo sve prisutne. Osim tate, najveseliji su tokom večeri bili Gordana, Ilda i Mihajlo Šaulić koji su svoje lepo raspoloženje preneli i na prisutne.

- Presrećan sam što sam pored unuka Luke dobio i jednu mezimicu, unuku Unu. Petnaest godina se čekalo na ovakvu radost u našoj porodici pa je sreća time još veća. Poželeo bih ćerki Saneli i zetu Bati da provedu najsrećnije godine sa svojom princezom i zahvalio bih im se što su nam priredili ovakvu sreću - rekao je presrećni deda.

Tokom noći za mikrofonom su se smenjivali svi pevači a veselje je trajalo do jutra. 

makonda-tracker