Dragana Mirković i Ivan Ivanović u žiriju muzičkog šoua Tvoje lice zvuči poznato

1
Muzičko-takmičarski šou Tvoje lice zvuči poznato samo što nije počeo, a u ulozi žirija naćiće se: Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i Dragana Mirković i Ivan Ivanović.
Dragana Mirković i Ivan Ivanović, Foto: Petar Đorđević, Luka Šarac
Dragana Mirković i Ivan Ivanović, Foto: Petar Đorđević, Luka Šarac

Poznate ličnosti Srbije se uveliko pripremaju i vežbaju za imitacije  popularnih domaćih i stranih zvezda, a njihove nastupe ocenjivaće i žiri u sastavu: glumica Katarina Radivojević, pevačice Marija Mihajlović i Dragana Mirković i TV voditelj Ivan Ivanović!

Ova žirijska četvorka, na prvi pogled nespojiva, odličan je miks svega onoga što se traži od takmičara: gluma, pevanje, performans i harizma. Katarina, Marija, Dragana i Ivan će svakako svojim ocenama i savetima dati veliki doprinos ovom šouu, koji je osvojio publiku širom sveta, od Kine, Rusije, Ukrajine, Italije, Grčke do Estonije, a ove godine prikazivaće se u Srbiji na Prvoj televiziji, a šou su otkupile SAD i Velika Britanija.

- Tvoje lice zvuči poznato je jedan izuzetan šou sa dobrom idejom i namerom i TV Prva će još jednom pomeriti standarde, na šta smo već navikli našu publiku. Ali to je samo jedan od dva razloga zbog kojeg sam prihvatio da budem član žirija. Drugi razlog je – želeo sam da upoznam Katarinu Radivojević! Ali ovaj šou je mnogo veći  izazov za učesnike nego za nas u žiriju, jer oni su ti koji će imati složen i težak zadatak pred sobom. Moje je da ocenim da li je to dovoljno zabavno, i mislim da ću to umeti s obzirom na to da sam u svetu zabave dosta dugo. Veliki komplimenti svim izvođačima koji su prihvatili učešće u ovako zahtevnom šou programu – otkriva Ivan, a i njegova koleginica iz žirija Katarina Radivojević jedva čeka da vidi prve imitacije.

- Prvi put sam u ulozi žirija, to će za mene biti novo i interesantno iskustvo i zato sam prihvatila. Nikada do sada nisam imala takav zadatak, publika me zna po likovima koje sam glumila, a ovo je prilika da se publici prvi put predstavim kao Katarina. Žiri će se potruditi da bude neformalan i zabavan jer Tvoje lice zvuči poznato nije klasičan šou, već je sve svedeno na zabavu, što mi se veoma dopada – kaže Radivojevićeva.

Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se poeni iz emisije u emisiju sabiraju, i na osnovu toga se takmičari rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emsije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

Za sada su poznata četiri učesnika: Tamara Dragičević, Milena Vasić, Sara Jovanović, Skaj Vikler i Nenad Knežević Knez.

makonda-tracker