Opra Vinfri: Ples sa Mikom Džegerom

0
Poznata voditeljka i humanitarna radnica na društvenoj mreži Instagram pohvalila se kako je konačno upoznala muzičku legendu Mika Džegera
Opra Vinfri, foto: Instagram
Opra Vinfri, foto: Instagram

Opra Vinfri ne može da dođe sebi od uzbuđenja što je napokon uspela da upozna Mika Džegera, proizbori koju reč sa njim, ali i da zapleše na plesnom podijumu.

- Ne mogu verovati da sam tek sada upoznala Mika Džegera. I da, dragi ljudi, on zaista pleše kao Mik Džeger – našalila se simpatična voditeljka ispod slike koju je postavila na svom profilu na Instagramu.

Opra je dodala da su do sitnih sati plesali i izvijali bokove kako najbolje znaju, ali i da se iznenadila kada je saznala da će Mik kroz samo nekoliko meseci postati pradeda.

Naime, Mikova dvadesetjednogodišnja unuka Asisi očekuje prvo dete sa svojim dečkom Aleksom. Dok je sa jedne strane Mik oduševljen ovom vešću, njegova ćerka Džejd, ne deli mišljenje sa njim.

- Budući pradeka je vrlo srećan zbog ove vesti, te se nedavno i pohvalio kako će pomoći unuci koliko god bude mogao. Čak se i šali kako će verovatno biti jedini pradeda koji je toliko vitalan i živahan, da čak i nastupa. Ali problem pravi Džejd, koja se ne može pomiri sa vešću da će postati baka sa četrdeset dve godine. Misli da je njena ćerka mlada i još nezrela, pa ne može voditi računa o detetu – rekao je izvor blizak porodici Džeger.

makonda-tracker