Majkl Daglas: Dopustite mi da vidim svog sina

0
Šezdesetosmogodišnji glumac priznao je koliko mu nedostaje njegov najstariji sin, Kameron, koji se od 2010. godine nalazi iza rešetaka, zbog konzumiranja metamfetamina i kokaina u Njujorku
Majkl Daglas, foto: BANG
Majkl Daglas, foto: BANG

Legendarni glumac Majkl Daglas iskoristio je priliku da za vreme svog govora zavalnosti za uručenu Emi nagradu za najboljeg glumca u mini seriji Behind the Candelabra, skrene javnosti pažnju na rupe u američkom pravosudnom sistemu, ali i da uputi javni apel da mu se dopusti da poseti svog sina, koji se od januara nalazi u samici.

- Problem je u sistemu. U početku sam bio razočaran sinom, ali došao sam do one tačke, kada sam shvatio da sistem ne valja. Ukoliko pogrešite, oni  vas kazne i moj sin, koji je nenasilnik, provešće skoro dve godine u samici, a meni je rečeno da ne mogu ni da ga posetim. Dopustite mi da ga vidim – očajnički je rekao Oskarovac.

Kameron, sin Majkla Daglasa, koga je dobio sa bivšom ženom Diandrom Luker, osuđen je na petogodišnju robiju zbog posedovanja i dilovanja narkotika, a zbog lošeg ponašanja u zatvoru, očekuje se da će mu se kazna produžiti do 2018. godine.

Pogledajte:

makonda-tracker