Bojana i Vladimir Stojković: Krštenje sina unelo novi razdor u međusobne odnose

2
Golman Vladimir Stojković prekjuče je krstio dvoipogodišnjeg sina Lava u manastiru Fenek u blizini Jakova bez znanja detetove majke Bojane.
Bojana i Vladimir Stojković, foto: Story arhiva
Bojana i Vladimir Stojković, foto: Story arhiva

Bojaninog i Vladimirovog dvoipogodišnjeg sina Lava krstio je otac Makarije Ristić u prisustvu kuma Slavena Kovačevića i nekoliko golmanovih prijatelja, koje je Stojke potom odveo na ručak u obližnji restoran.

-Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti – otkrio je Vladimir za dnevni list Kurir. Odmah nakon što je objavljena ova informacija na Twitteru se oglasila i njegova još uvek zakonita surpuga Bojana koja je saopštila da je skrhana bolom.

- Posle rođenja mog sina, najsvetiji trenutak je bio njegov ulazak u hrišćanstvo i primanje svete tajne. Nisam bila pozvana. Čak ni obaveštena. Nemojte me pitati kako se osećam – stoji u manekenkinom statusu na Twitteru.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker