Marko Vjetrović i Višnja Amanović: Patrijarh je blagoslovio naš brak

0
Bivši portparol FK Partizan oženio se zanosnom manekenkom Višnjom Amanović koja je u petom mesecu trudnoće. Bračne zavete razmenili su u Sabornoj crkvi na čijem su pragu dobili blagoslov koji im najviše znači
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nekadašnji portparol FK Partizan i svojevremeno fatalni zavodnik pred čijim su šarmom pale mnoge domaće lepotice, Marko Vjetrović (32), izgovorio je sudbonosno da svojoj verenici, manekenki Višnji Amanović (26). Par je bračne zavete položio u Sabornoj crkvi gde je organizovano venčanje, a blagoslov im je dao i poglavar SPC, patrijarh Irinej, koji je izlazio iz crkve u trenutku kada su mladenci u nju ulazili.

- Sreli smo patrijarha na vratima crkve. Prišao nam je i blagoslovio nas, a Višnji je poklonio jednu ikonu. Bila nam je velika čast što smo ga videli baš na naš najbitniji dan – kaže Marko kojem je na venčanju kumovao njegov prijatelj Milan Vukašinović, dok je Višnjina kuma njena dugogodišnja prijateljica Jovana Hismaer, inače manekenka sa bečkom adresom. Njih dve upoznale su se u Dubaiju gde su se obe uspešno bavile manekenstvom, nakon čega se Jovana udala za jednog Austrijanca i dobila decu.

- Bio je to dan pun ljubavi. Mnogo smo srećni i zadovoljni jer je sve proteklo kako treba i što smo se venčali – iskreno kaže zgodna Pančevka koja od proteklog vikenda nosi prezime Vjetrović. Ona je trenutno u petom mesecu trudnoće i porodiće se u Beogradu. Srećni mladenci još ne znaju pol bebe koja će na svet doći kroz četiri meseca, ali su radosno primali čestitke oko 250 zvanica s kojima su uživali na svadbenoj i ceremoniji sklapanja građanskog braka u Hotelu Metropol Palace. Mlada je blistala u kreaciji koju je po njenoj zamisli kreirao Darko Kostić.

- Iz crkve smo došli u Metropol Palace gde nas je na prelepo dekorisanoj terasi čekao matičar – ističu novopečeni supružnici, na čijem su venčanju goste zabavljali pevačice Ivana Pavković, Rada Manojlović i njihov kolega Dragi Domić, kao i bend Laguna. Ipak, iznenađenje večeri bio je zanosni ples Višnjine drugarice, Brazilke Grasijele Pišner, koja je zavodljivim koracima očarala sve prisutne. Taze mladoženja je, inače, pre deset godina kumovao prilikom sklapanja braka srpske kreatorke Marijane Mateus i njenog drugog muža, fudbalskog trenera Lotara Mateusa. Mada su ostali u odličnim odnosima, Lotar se zbog poslovnih obaveza nije pojavilo na Markovom venčanju sa Amanovićevom, dok je Marijana prisustvovala. Takođe, na venčanje su pored ostalih došli brojni aktuelni i bivši funkcioneri i igrači FK Partizan: Nenad Bjeković, Žarko Zečević, Ivica Kralj i Nemanja Rnić sa suprugama, Milivoje Ćirković, žena fudbalera Saše Ilića koji je bio sprečen da prisustvuje svadbi, potom glumci Bora Todorović i Bane Tomašević, kao i mnogi drugi.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker