Jelena Karleuša: Porodična sreća je moj štit od loših ljudi

1
Nekoliko slobodnih dana zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša iskoristila je da se sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkicama Atinom i Nikom izoluje u ekskluzivnom turskom letovalištu Belek i napuni baterije za nove poslovne poduhvate.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Predah od naporne letnje sezone pevačica Jelena Karleuša-Tošić (35) pronašla je u ekskluzivnom turskom letovalištu Belek gde je provela ovogodišnji odmor. S obzirom na to da je iz Beograda put ove atraktivne destinacije za odmor krenula sa svojim ćerkicama Atinom (4) i Nikom (3), na turskom aerodromu dočekao ih je suprug i tata Duško Tošić (28). Tom prilikom poznati fudbaler smislio je mali plan - svoje princeze iznenadio je prelepim buketima cveća i potpuno ih je očarao jer je odavno naučio šta je ono što njegove dame najviše vole.

Inače, ekskluzivno letovalište Belek i hotel MaxxRoyal pevačica je izabrala kako bi povratila energiju pred jesenje poslovne izazove. Karleuša se potpuno prepustila svojim kapricima, pa je gotovo detinjasto sama sebi ispunjavala svaku želju: skakala je u bazen, igrala se sa naslednicama i nijednog trenutka nije skidala osmeh s lica. Odmor sa porodicom Jelena je iskoristila i da rekapitulira događaje koji su joj obeležili prvu polovnu tekuće godine.

- Ovo leto bilo je baš burno za mene. Posle velikog koncerta na Ušću i vrlo naporne letnje turneje, uspela sam da ukradem nekoliko slobodnih dana i uživam sa Duškom, Atinom i Nikom - kaže pevačica koja pošto siđe sa scene skida masku zvezde i postaje samo majka, supruga i ćerka. Izvor njene radosti oduvek su bile naslednice i voljeni suprug, a i danas, posle pet godina braka, njena želja za mirnim porodičnim životom ne jenjava. 

- Ako postoji definicija sreće, moja porodična sreća najbliža je tome. To je moj beg od ogromnog medijskog pritiska i štit od loših ljudi. Teško je uskladiti Duškov i moj raspored, ali kada sam u Turskoj nisam JK, već žena vrhunskog sportiste kome treba mir i razumevanje - iskrena je Jelena kojoj opušten odmor sa porodicom predstavlja nešto o čemu je dugo maštala. Devojčice su bile oduševljene što sa roditeljima, koji su razmišljali samo o njihovom dobrom provodu, borave na moru. A da su Anita i Nika uvek na prvom mestu pokazuje i to što se tata Duško ne odvaja od njih i ispunjava im sve želje. I dok većinu devojčica njihovog uzrasta zanimaju isključivo barbike i lutke, njih dve sa tatom uveliko uče da voze motore. Oduševljene su činjenicom kako su za vrlo kratko vreme savladale igricu vožnje zbog čega je ponosni Duško s njima provodio sate u igraonici.

Takođe, sestrice su bile presrećne i zato što njihova hotelska soba ima sopstveni bazen pa su svako jutro sa roditeljima plivale do mile volje. Ipak, iako je odlučila da nekoliko slobodnih dana posveti isključivo porodici, Jelena ni tada nije imala mira jer  uveliko razmišlja o novim poslovnim poduhvatima.

- Spremam se za povratak na scenu sa novim singlom, a to znači da će ova jesen biti paklena - u svom maniru zaključuje pevačica.

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker