Princ Hari: Na korak od venčanja

0
Princ Hari odlučio je da krene stopama svog starijeg brata i lude noćne provode ostavi iza sebe. Bliži se dan kada će svojoj devojci Kresidi, s kojom je u vezi više od godinu dana, reći sudbonosno da.
Foto: Guliver
Foto: Guliver

Taman kada se slegla prašina oko princa Vilijama (31), vojvotkinje od Kembridža (31)  i njihovog sina, princa Džordža, britanska kraljevska porodica ponovo je u centru pažnje javnosti. Pored toga što se trenutno snima film o životu princeze Dajane koji je aktuelizovao brojna pitanja o njenoj smrti, mlađi sin Ledi Di, princ Hari (28), ne silazi sa naslovnih strana svetskih magazina. Ovog puta on nije uradio ništa loše, naprotiv, namerava da zaprosi zaprosi svoju devojku, studentkinju Kresidu (24).  Izvori bliski Bakingemskoj palati tvrde kako je ova veza veoma ozbiljna i da će je njih dvoje učvrstiti veridbom. I dok isti izvori navode da će kraljevska palata uskoro i potvrditi njihovu veridbu, drugi uporište u svojoj tvrdnji pronalaze u činjenici da je Hari početkom ovog meseca odveo Kresidu na romantični afrički safari, kao što je to njegov brat Vilijam uradio sa Kejt 2010. godine kada ju je i zaprosio.

- Ljudi koji su bliski Hariju i Kresidi predviđaju njihovu veridbu do kraja ove godine, a svadbu na proleće i smatraju da je Kresida pravi izbor. Oni su čuli Harija kako priča o tome koliko je ona posebna i da će se veriti – deo je navoda iz izvora koji je blizak kraljevskoj porodici.

Zato se ovih dana britanski mediji uveliko bave prošlošću buduće princeze. Mnogo toga joj zameraju, a najviše činjenicu da se njena majka čak četiri puta udavala, jednako kao što su i majci Ketrin Midlton s podsmehom prigovarali to što je u mladosti bila stjuardesa. Inače, mladu Kresidu svi odmeravaju od glave do pete, a neretko komentarišu i njen stil odevanja. Mnogima smeta što se oblači isuviše muškobanjasto, mada joj kao manekenki svaki stil odevanja odlično pristaje.

S druge strane, svi Harijevi prijatelji tvrde kako je on zaljubljen do ušiju i uživa u društvu devojke s kojom je u vezi nešto više od godinu dana. Ipak, glavno je pitanje kako će kraljica Elizabeta reagovati kada upozna novu snaju koja je buntovnija od nenametljive i ležerne Kejt Midlton.

 

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker