Slobodan Soro: Venčanje kao pečat ljubavi

0
Nakon dve godine strasne i iskrene ljubavi, golman vaterpolo reprezentacije i VK Partizan Slobodan Soro zavetovao se u Sabornoj crkvi na večnu vernost svojoj izabranici Maji Stojanović, a nakon svečane ceremonije, usledilo je veliko slavlje
Slobodan Soro i Maja Stojanović, Foto: Story press
Slobodan Soro i Maja Stojanović, Foto: Story press

Kao da se vodio izrekom Drži sreću kao pticu, što nežnije i lakše, jer bude li se osećala slobodnom, ostaće ti rado u ruci, harizmatični golman srpske vaterpolo reprezentacije i najiskusniji igrač VK Partizan Slobodan Soro (34) ozvaničio je nakon dve godine iskrenu romansu sa Beograđankom Majom Stojanović (28).

Osim što je na romantičnoj ceremoniji u Sabornoj crkvi postala gospođa Soro, zanosna Maja uspela je i da zauvek zarobi srce jednog od najpoželjnijih domaćih sportista. Majinoj i Slobodanovoj zakletvi pred Bogom svedočili su i njihovi kumovi, njegov saigrač u reprezentaciji Živko Gocić i mladina dugogodišnja prijateljica Senka Miskin.

Usledio je prelazak u luksuzni i prelepo dekorisani ambijent hotela Hyatt gde se smestilo oko tri stotine zvanica poznatog para. Nakon građanskog venčanja upriličenog u nedelju 1. septembra u 17 časova, počela je nezaboravna zabava koju će još dugo prepričavati svi koji su imali čast da se tog dana nađu na spisku zvanica. Svojim nenametljivim ali gracioznim stajlingom posebno je plenila gospođa Soro koja je dobila pregršt komplimenata za izgled.

Na svadbi je nastupao Leksington bend, a gost pevač bio je Haris Džinović. Prisutne su uveseljavali i trubači Dejana Petrovića, a spontano su zapevali i Nele Karajlić, Milić Vukašinović, Miki Perić i Ana Kokić koja je na slavlje došla sa svojim suprugom i Slobodanovim saigračem iz reprezentacije, vaterpolistom Nikolom Rađenom.

Osim njega, brojni sadašnji i bivši reprezentativci i sportski poslenici prisustvovali su prelepoj zabavi. Među njima našli su se i Slobodan Nikić, Danilo Ikodinović, novi ministar sporta Vanja Udovičić, potom novopečeni tata Filip Filipović, Vladimir Vujasinović, Dejan Savić i mnogi drugi.

Iznenađenje večeri bio je izlazak na scenu legende pop muzike Zdravka Čolića, inače kuma mladinog oca Perice Stojanovića, . Naime,  koji je otpevao jednu pesmu posvetivši je Perici Stojanoviću, bivšem bubnjaru grupe Vatreni poljubac.

Perica je svojevremeno krstio Čolu, a slavni pevač je nakon prisustva Majinom i Slobodanovom venčanju u Sabornoj crkvi, otpevao jednu pesmu posvetivši je mladi.

Budući da nikada u javnost nije iznosio svoju intimu, markantni sportista ne želi ni sada da govori o najsrećnijem danu u svom životu, ali ni planovima koje brižljivo kuje sa voljenom izabranicom svog srca.

Ipak, po osmesima koji im pre i posle venčanja ne silaze s lica, lako je zaključiti da su Maja i Slobodan jedno u drugom našli srodne duše i partnere koje će nadalje kroz život voditi samo ljubav i iskrene emocije.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker