Anabela Atijas: Ovo je moja Blankica

0
Pevačica Anabela Atijas i njen suprug, biznismen i ekonomista Andrej Atijas pre četiri meseca dobili su ćerku Blankicu koju su prvi put fotografisali zaStory
Anabela, foto: Andreja Damnjanović
Anabela, foto: Andreja Damnjanović

Sreća koju je pre četiri meseca rodivši treću ćerku Blankicu, spoznala pevačica Anabela Atijas (38) ravna je nemerljivom zadovoljstvu s kojim svakodnevno brine o njoj uz svesrdnu podršku supruga Andreja (26). U intervjuu za naš magazin gospođa Atijas iskreno govori o majninstvu i otkriva o tome kakva je njena četvoromesečna beba koju je ekskluzivno fotografisala za Story.

- Voli kada neko nasmejan stane ispred nje i obraća joj se. Na to uvek odgovori na neki svoj bebeći način. Obožava crtane filmove na Baby TV-u prilagođene njenom uzrastu. Boje koje se smenjuju na ekranu vrlo joj privlače pažnju. Nije ljubitelj slikanja možda zato što je Andrej i ja stalno slikamo. Mislim da imamo oko tri hiljade njenih slika – rekla je između ostalog Anabela za Story predstavivši svoju najmlašu mezimicu koju je fotografisala i u društvu ćerki Nine i Lune.

Nikola Rumenić

makonda-tracker