Jovana Simonović: Vest o prinovi dočekala me je spremnu

0
U susret venčanju sa svojim dečkom Milošem Milojčićem, voditeljka emisije Ekskluziv Jovana Simonović kaže da je presrećna zbog vesti o bebi koju će na svet doneti kroz pet meseci.

Prepoznatljiv osmeh voditeljke Jovane Simonović (29) ne samo da je postao zaštitni znak emisije Ekskluziv koju vodi, već je i pravi odraz trenutnih dešavanja u njenom privatnom životu. Neposredno nakon što je u julu ove godine diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, ova lepa Beograđanka uputila se na odmor na Hvar gde ju je sustigla još radosnija vest o tome da je u drugom stanju. Dva meseca, kasnije, kada je već bila na izmaku trećeg meseca trudnoće, šarmantna voditeljka odlučila je da radost povodom najnovijih dešavanja u svom emotivnom životu podeli samo sa čitaocima Storyja.

- Sledeće nedelje ulazim u četvrti mesec. Uživam u ovim, po mom mišljenju, najlepšim danima za svaku ženu. Do sada nisam imala mučnine, osećam se normalno i jedino mi se spava više nego ranije. Ohrabrujem sve devojke koje to planiraju da što pre zatrudne – kaže na početku razgovora lepa novinarka koja se i dalje svakog radnog dana smeši gledaocima sa frekvencije TV Prva.

- Kolege me baš čuvaju pa ne radim najteža snimanja na terenu. Malo sam ušuškanija na poslu, ali planiram da radim dokle god se budem osećala dobro i lepo izgledala na ekranu – iskrena je Jovana kojoj je svejedno da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

- Nemam određenih želja kada je reč o polu bebe. Ranije sam možda razmišljala o tome priželjkujući da bude dečak ili devojčica, ali otkako sam saznala da sam u drugom stanju, postalo mi je bitno samo da bebica bude dobro, živa i zdrava... Sve ostalo mi je manje važno – smeje se atraktivna buduća mama čijeg je partnera Miloša Milojčića takođe obradovala informacija o tome da će uskoro postati tata.

- To je nešto što je bio logičan sled naše veze. Živimo zajedno i nije da nismo planirali bebu, tako da smo vest o prinovi dočekali spremni. Dečko mi je velika podrška, sve vreme je uz mene i oboje s nestrpljenjem iščekujemo dan kada ćemo postati roditelji – priča izabranica markantnog Miloša za kojeg će se udati krajem ovog meseca.

- I ranije smo pričali o stupanju u brak, a sada ćemo verovatno ubrzati taj proces. Po aktuelnim planovima, ono bi moglo da se desi do kraja meseca. Okvirno smo zakazali venčanje za kraj septembra i ono je rezervisano samo za najbliže članove naših porodica i prijatelje s kojima ćemo obeležiti taj svečani čin. Moj partner i ja ne volimo velike fešte i slavlja – kaže Simonovićeva kojoj se na voditeljskoj poziciji u Ekskluzivu nedavno pridružila i koleginica Jelena Žeželj.

- Jelena je divna koleginica i srećna sam što imamo takvu devojku u timu. Odlično se uklopila i potrudili smo se da joj bude lepo u našem okruženju. Znači mi i podrška Danijele Buzurović koja je takođe na trudničkom odsustvu. Dala mi je neke od najboljih saveta o tome kako da prođem kroz ovaj period – otkriva Jovana, inače treća voditeljka Ekskluziva koja odlazi na trudničko bolovanje. Prvo se to desilo sa Ninom Radulović – Lečić, a potom i sa Danijelom Buzurović.

- Kako je krenulo, jedini način da se čelnici Prve izbore sa trudnoćama u Ekskluzivu jeste da dovedu muškarca na voditeljsku poziciju – zaključuje uz osmeh šarmantna plavuša.

 

Piše: Nikola Rumenić

Foto: Marko Poplašen

 

makonda-tracker