Kraljica Elizabeta i Tina Tarner na promociji TV Prve

Prva televizija i ove godine priredila je jedinstvenu promociju programske šeme za novu sezonu. Mnogobrojni gosti i poznata lica is Srbije i Crne Gore uživali su u fantastičnoj atmosferi i spektakularnom programu koji je u upriličen hotelu Maestral u Pržnu.
0
1 / 42

Osim starih proverenih formata koji su i dalje u vrhu gledanosti, na jedinstven način predstavljene su i nove emisije vrhunske produkcije koje će zasigurno osvojiti pažnju gledalaca.

Program je otvorila svetska zvezda Tina Tarner čija je pojava iznenadila sve prisutne goste. Sjajna transformacija glumice Milene Vasić u ovu vrsnu pevačicu u trenutku je prevarila oko publike, a ovo je bio samo uvod u priču o sjajnom muzičkom šouu Tvoje lice zvuči poznato čije se emitovanje sa velikim nestrpljenje iščekuje u oktobru na Prvoj.

Direktor Prve Dragan Nenadović najavio je početak uzbudljive jeseni.

- Nadam se da ćemo opravdati očekivanja gledalaca, to nam je najvažnije, a zaista verujemo u program koji smo pripremili za novu sezonu - rekao je Nenadović.

Prisutnima se obratio i Pavel Stančev, direktor Antenna grupe za Jugoistočnu Evropu koji je objasnio zašto je Antenna odlučila da svoje investicije usmeri ka ovoj regiji

- Jako smo zadovoljni operacijama Antenna grupacije u ovom delu Evrope. Fantastični rezultati u Srbiji i Crnoj Gori pokazali su da smo na pravom putu i da je neophodno da ulažemo u nove programske sadržaje kako bi pojačali standard na tržištu i kod konkurencije -  rekao je Stančev.

Fantastične rezultate Prve dokazuju i sjajni rejtinzi, koji rastu iz dana u dan. Direktorka prodaje Prve TV Marija Karan najavila je novitete koji će biti od značaja regionalnom razvoju Prve.

- Od oktobra pokrećemo kablovsku televiziju, PRVA PLUS, koja će gledaocima ponuditi sjajan filmski i serijski program - kazala je Karan.

Na scenu je stupio Nele Karajlić koji je saopštio nadrealnu vest – Prva će ove godine imati čak sedam domaćih serija na programu. Dobra domaća serija postala je već zaštitni znak Prve i razlog više što je ova stanica prvi izbor na daljinskom upravljaču. Povratak domaće kinematografije na male ekrane takođe je misija Prve koja je u novoj sezoni obezbedila sve što su naši filmski umetnici snimili u poslednje vreme.

Na programu Prve naći će se I fantastične strane serije koje obaraju sve rekorde gledanosti kao i bogat I raznovrstan filmski program. U novoj sezoni biće za svakog po nešto te ćemo I ove godine Domaćinima tražiti ženu. Moja velika svadba već je uveliko krenula sa emitovanjem, a vodi nas čak do Majorke I Albanije. Žene, Galileo, Exkluziv, Exploziv, sjajni dokumentarni serijal Dosije godinama imaju status omiljenih emisija. Informativni program Prve je i u novoj sezoni za korak ispred svih sa objektivnim i exkluzivnim vestima.

Iznenađenjima na promociji novih formata nije bio kraj te je tako dolazak Kraljice Elizabete i njeno obraćanje zvanicama izazvalo pravo oduševljenje. Naravno, reč je o još jednoj transformiciji, dami koja je najpoznatija dublerka engleske kraljice, a sve je bio duhoviti uvod u novu emisiju Draga saveta koju će voditi tri dame Ruška Jakić, Danka Novović i Branka Vučković.

- Godinama sam razmišljala kako će da izgleda moj povratak na scenu. Nisam ni mogla da zamislim da će biti u ovako fantastičnom društvu. Vreme je da žene od iskustva pomognu malo ovoj mladoj generaciji, biće to fantastična emisija - izjavila je Ruška Jakić. Ove tri dame biće spremne da posavetuju i nauče svemu I svačemu ovaj mlad I brzoplet svet.

Ivan Ivanović osvojio je publiku u Srbiji i Crnoj Gori, a to dokazuju I rejtinzi ove emsije. Ove sezone očekuje nas još smeha, novih priča sa ekskluzivnim gostima.

Na scenu su stupili Zdravko Čolić kojeg je sjajno skinula Sara Jovanović, a potom i Haris Džinović kojeg je imitirao Knez. Njih dvoje su uz Milenu Vasić poznati učesnici senzacionalnog šoua Tvoje lice zvuči poznato u kojem će nas domaće zvezde zabavljati sjajnom muzikom i urnebesnim situacijama. Ove večeri gosti su imali exkluzivnu priliku da vide troje takmičara na delu, a imena preostalih učesnika će uskoro biti poznato.

Sjajnu atmosferu upotpunili su pevači Prvog glasa Srbije, Mirna, Saška, Sara i Nevena uz čije glasove su uživali brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore kao i mnoge poznate ličnosti: Vlado Georgiev, Marija Šerifović, Aleksandra Radović,  Saša Milošević Mare, Anđelka Prpić, Lena Bogdanović i drugi.

makonda-tracker