Uskoro drugi Delta City Champion Challenge turnir

0
Nakon odličnih prošlogodišnjih reakcija i velikog odziva i takmičara i posetilaca, na platou ispred šoping-mola Delta City, 28. i 29. septembra, organizuje se drugi Delta City Champion Challenge turnir. Učesnici turnira nadmetaće se u takmičenju snage i izdržl
Champion Challenge, foto: poster
Champion Challenge, foto: poster

Prvog dana turnira, 28. septembra, od 11 časova, biće održano takmičenje Victory Strong Challenge u okviru koga će takmičari odmeriti snagu i izdržljivost, dok će se od 16 časova učesnici takmičiti u obaranju ruke.

Drugog dana turnira, 29. septembra, amateri i polu-profesionalni takmičari nadmetaće se u Victory MMA Challenge-u. U kategoriji amatera, takmičenje će početi od 11 časova, dok je centralno takmičenje zakazano za 20 časova i u okviru njega nadmetaće se polu-profesionalni takmičari, u različitim kategorijama.

Ulaz za prvi dan turnira i za amatersko takmičenje drugog dana biće slobodan, dok je za centralno takmičenje drugog dana turnira, od 20 časova, potrebno rezervisati besplatne ulaznice na Info-pultu Delta City-ja do 26. septembra. Broj karata je ograničen i zato ih je potrebno rezervisati na vreme.

Pobednike turnira očekuju vredne nagrade, a prijava za učešće se vrši na Info-pultu Delta City-ja do 26. septembra. Učešće je besplatno, a broj takmičara u svakoj od kategorija je ograničen.

makonda-tracker