Goca Trzan otvoreno o ulasku na Farmu

1
Pisalo se i nagađalo da li će ovogodišnja učesnica Radijskog festivala Goca Tržan ipak ući u rijaliti Farma i pomrsiti konce bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću.Goca je mudro ćutala nekoliko nedelja i nije se oglašavala u medijima ni da potvrdi, ali ni da demantu
Goca Tržan, foto: Promo
Goca Tržan, foto: Promo

Gostujući u emisiji Dobro jutro Srbijo sa Natalijom i Ivanom na Radio S, gde je promovisala svoju novu pesmu sa Radijskog festivala 21 gram, Goca je prvi put progovorila o odlasku na imanje u Lisović.

Uprkos Gocinoj objavi na Tviteru da će svako ko je bude pitao za rijaliti Farma dobiti šamar, voditeljka Natalija Milosavljević se usudila da je postavi i to pitanje i to bez okolišanja: Hoću li i ja dobiti šamar zato što ću da spomenem Farmu?

- Ako uspem da te dohvatim, hoćeš - odgovorila je Goca kroz smeh i dodala:

- Ja inače ne pratim naše rijaliti šou programe, nikad ništa nisam pratila, osim Survajvera jer me je to interesovalo i drugačiji je format. Niti gledam domaću televiziju uopšte.  Ne stižem da gledam televiziju, niti čitam novine, moj svet je potpuno izolovan od svega što ima veze sa našim medijima, verovala ili ne – navodi Goca.

Na pitanje voditeljke zbog čega su onda mediji preplavljeni naslovima da će učestvovati u Farmi, Goca je odgovorila da mogu pričaju šta hoće, ali da njoj, ipak, uloga majke ne dozvoljava da bude odsutna duže vreme.

- Super, neka pričaju. Nije loše da nešto što se u Srbiji gleda da je lajtmotiv Goca Tržan, to je sasvim super. Da se razumemo ja svoj posao radim najbolje na svetu, i ako bude negde prilike da radim svoj posao ja ću ga raditi, ali da učestvujem u rijaliti šou programima, naročito sada, neću sigurno zato što imam pod broj jedan dete o kome se brinem i meni uloga majke ne dozvoljava da budem odsutna dva, tri, četiri, pet meseci ... - rekla je popularna pevačica.

Ipak, Goca je između redova potvrdila da bi na dva ili tri sata mogla da uđe na imanje u Lisoviću, što je sasvim dovoljno vremena kada su u pitanju dobro poznate žurke na Farmi i to petkom uveče.

- Dva, tri sata naravno - bila je zagonetna Goca

makonda-tracker