Rijana u vezi sa bivšim dečkom Dadlijem O'Šonesijem?

0
Pop pevačica - koja je poznata po svojoj burnoj vezi sa reperom Krisom Braunom - obnovila je svoju romansu sa britanskim manekenom sa kojim je bila u vezi nakon snimanja spota za pesmu We Found Love 2011. godine.
Rijana i Dadli, foto: YouTube screenshot
Rijana i Dadli, foto: YouTube screenshot

U videu za ovu pesmu, Rijana mu sedi u krilu u kolima, grli se sa njim u kadi i razmenjuju nežnosti na livadi.

- Rijana i Dadli su se jako sviđali jedno drugom dok su bili par pre nekoliko godina. Bilo im je jako lepo u vezi, a nakon svega ostali su u dobrim odnosima. Raskinuli su zbog čestih putovanja. Ipak, za njih nije bilo ništa lakše nego da se pomire i otpočnu romansu iznova. Ni Rijana ni Dadli ne traže ništa ozbiljno od ove veze, ali povezanost između njih i dalje postoji. - rekao je izvor za magazin The Sun

Dvadesetpetogodišnja lepotica sa Barbadosa je svojevremeno rekla da obožava Dadlijev akcentom i da joj je on oduvek slaba tačka čak i nakon raskida.

- Klecaju joj kolena zbog njega, luda je za njegovim akcentom a o njemu ima da kaže sve najbolje. I nakon raskida, njemu je ostavila otvorena vrata - dodao je izvor.

Privlačnost je uzvraćena budući da Dadli oseća isto prema njoj. On je, naime, otputovao iz Londona u Hong Kong kako bi promovisao njenu novu modnu kolekciju tamo - a nada se da će je videti kada se ona vrati u Veliku Britaniju.

- Nema sumnje da je i on sluđen njome. Uvek se s nežnošću priseća vremena koje su proveli zajedno i raduje se što je sa njom ponovo u kontaktu i što su se stvari vratile na staro dok je boravila u njegovoj domovini.

makonda-tracker